1 .WIEK: 18
2 .WAGA: 71
3 .WZROST: 176
4 .WYMIARY:
-Biceps: 36,5
-Klata: 105
-Udo: 57
-Talia: 87
5 .STAZ NA SILOWNI: 1,5 roku
6 .CEL SUPLEMENTACJI: Masa
7 .DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: Mono, Horse Power, Nitrobolon II i Gainery
8 .KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI: 50zł
9 .POZIOM BF% 15-20
10 .TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): Ekto
11 .WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata:
-Przysiad:
-Mc:
12 . Czy masz dietę? TAK - na dniach
13. PYTANIE : Czy Enzymy trawienne pomoga mi wiecej jesc? Zaniedlugo uloze sobie diete, ale obawiam sie ze nie dam rady jesc 6 pelnych posilkow w ciagu dnia, szczegolnie rano po przebudzeniu nie mam apetytu. Wiec czy enzymy trawienne wzmacniaja apetyt? Oplaca sie je kupic? Jakiej firmy produkt jest najlepszy?
2 .WAGA: 71
3 .WZROST: 176
4 .WYMIARY:
-Biceps: 36,5
-Klata: 105
-Udo: 57
-Talia: 87
5 .STAZ NA SILOWNI: 1,5 roku
6 .CEL SUPLEMENTACJI: Masa
7 .DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: Mono, Horse Power, Nitrobolon II i Gainery
8 .KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI: 50zł
9 .POZIOM BF% 15-20
10 .TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): Ekto
11 .WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata:
-Przysiad:
-Mc:
12 . Czy masz dietę? TAK - na dniach
13. PYTANIE : Czy Enzymy trawienne pomoga mi wiecej jesc? Zaniedlugo uloze sobie diete, ale obawiam sie ze nie dam rady jesc 6 pelnych posilkow w ciagu dnia, szczegolnie rano po przebudzeniu nie mam apetytu. Wiec czy enzymy trawienne wzmacniaja apetyt? Oplaca sie je kupic? Jakiej firmy produkt jest najlepszy?