Witam ! Własnie wróciłem do dermatologa i przepisal mi żel Epiduo. Słyszałem wiele pozytywnych i negatywnych opinii o tym żelu... możecie sie wypowiedziec kto stosowal ten żel ? jak działał ?
Chciałem żeby dermatolog przepisala mi Tetralysal ale powiedziała że nie potrzebuje tego ;/ a przeciez sam widze jaki jest stan mojej cery. Z dnia na dzień wyskakuja mi nowe krosty i mam sporo blizn po starych, uzywalem juz prawie wszystkiego acne dermy, benzacne, brevoxyly, visaxinium, cynk, duac itp.
Myśle o zmianie dermatologa bo wydaje mi sie że chce jak najwięcej wyłudzić pieniędzy ode mnie na te "cudowne masci"
.
Prosze o pomoc bo juz nie mam siły walczyc z tym
Zmieniony przez - Savorin w dniu 2010-10-18 12:23:34
Chciałem żeby dermatolog przepisala mi Tetralysal ale powiedziała że nie potrzebuje tego ;/ a przeciez sam widze jaki jest stan mojej cery. Z dnia na dzień wyskakuja mi nowe krosty i mam sporo blizn po starych, uzywalem juz prawie wszystkiego acne dermy, benzacne, brevoxyly, visaxinium, cynk, duac itp.
Myśle o zmianie dermatologa bo wydaje mi sie że chce jak najwięcej wyłudzić pieniędzy ode mnie na te "cudowne masci"

Prosze o pomoc bo juz nie mam siły walczyc z tym

Zmieniony przez - Savorin w dniu 2010-10-18 12:23:34
"Trening czyni mistrza"