Szacuny
2
Napisanych postów
22
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
6804
Cześć
Problem opisywałem tutaj https://www.sfd.pl/Ashwagandha_opinie_,czy_warto_-t1154772-s16.html Z erekcją już takiej tragedii nie ma ale chciałem wdrożyć jeszcze coś, żeby sobie "pomóc". Ponoć tribulus to ściema - jest taki temat na body factory - Suple i leki bez ściemy ale podlinkować chyba nie można.
Czy Arginina i Cytrulina to coś już konkretnego i bez ściemy na takie problemy? Argipower z olimpu? Co z cytruliny?
Szacuny
2
Napisanych postów
22
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
6804
1. Nawet przyjmowana codziennie w dłuższym okresie nie spełni swojego zadania jeśli nie zostanie wzięta przed stosunkiem?
2. Może być przyjmowana z sildanafilem czy tadalafilem?
Zmieniony przez - brwaldo w dniu 2018-11-27 15:34:49
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12447
Napisanych postów
161899
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240289
teoretycznie spozywac mozesz razem lek plus suplement, jednak jak tutaj lek pozostaje bezsilmy, to jak wpsomnial flex problem moze byc bardziej zlozony
Szacuny
2
Napisanych postów
22
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
6804
Ale nie jest źle po sildanafilu. Po prostu chodzi mi o to by nie musieć go brać a zażywać coś co przyjmowane codziennie przyniesie jakiś skutek. Nie będę przecież przyjmował codziennie sildanafilu, l-arganine można
Szacuny
2
Napisanych postów
22
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
6804
Tutaj jest jeszcze kwestia producenta. Na Argipower Olimpu na przykład jest trochę krytyki w komentarzach na ceneo. Ponoć najlepiej kupić w aptece czystą, naturalną. Przewijały się nazwy ProArgi 9 plus, Cardioargin wśród polecanych
Zmieniony przez - brwaldo w dniu 2018-11-27 19:20:02
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132959
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464592
Co do argininy i tych preparatów w patece się niczym nie różnią, a za gram argi i jakiś tribulus w skałdzie się w ptece buli krocie, mozesz spróbowac j/w johimbiny dałbym w korzeniu nie HCL i mace
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.