Szacuny
24
Napisanych postów
246
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1169
Witam mam takie pytanko odnosnie Esperalu... ;] co prawda nie mam problemow alkocholowych ale chcialem poglebic swoja wiedze i dowiedxiec sie co sie dzieje jesli kolo zaszyty mimowszystko spozyje alkochol ? czy on umrze ? czy bedzie mial niemilosierne bole glowy? jak dziala Esperal w takim momenci prosze o odpowiedz pozdrawiam AA :P
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Nic specjalnego.
Znam gościu po 2 wszyciach i łoją dalej.
Po pierwszych kilku razach mogą pojawić się wymioty i ogólne dziwne samopoczucie - coś a'la zawał (udezenia ciśnienia, spuchnięta czerwona twarz)...
Szacuny
1
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3
czy ktoś mugłby mi wytłumaczyc od czego trzeba zaczac szukanie wszywki mam meza i brata alkoholika wszedzie prubuje ale nikt nie jest w stanie mi cokolwiek poradzic podpowiedziec blagam pomozcie piszcie na maila [email protected]
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Z tego co kojarzę można to kupić na Rp w aptece.
Chirurg może wszyć.
W każdym mieście jest poradnia zajmująca się problemem picia, lub przynajmniej jej komórka.
Lub jakaś fundacja w okolicy musi być.
Szacuny
46
Napisanych postów
357
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2770
Wszywka to niestety tylko straszak. Na początku kiedy jeszcze substancja czynna się uwalnia to bywają różne ciekawoski. Po kilku tygodniach jednak przestaje uwalniać i dlatego jest tyle śmiesznych opowieści o ludziach co "przepili wszywkę". Założenie jest takie że pierwszy raz jeśli będzie próbować to niedługo po wszyciu i trzepnie niemiłosiernie. Później ma już działać strach.