Skład ten sam jeśli chodzi o phopsolipidy soi, tylko że essensilval ma dodatkowo: L asparginian ornityny, witamine B2, B6
...
Napisał(a)
Jeśli już był taki temat to proszę o skasowanie. Otóż ostatnio znalazłem nowy produkt w aptece. Szukałem czegoś podobnego do esseliv forte. Essensival kosztuje 9,99zł za 50caps, przy czym esseliv forte 50caps kosztuje 17,99.
Skład ten sam jeśli chodzi o phopsolipidy soi, tylko że essensilval ma dodatkowo: L asparginian ornityny, witamine B2, B6
3
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Hepaliv Complex ma w skladzie :
Jedna kapsułka zawiera
- 300 mg lecytyny sojowej (w tym 210 mg fosfolipidów)
- 20 mg ekstraktu z liści karczocha
- 6 mg witaminy E
Można to zamiast esseliv forte łykać w trakcie cyklu? Czy to jest alternatywa dla hepatilu po cyklu? Mówie o cyklu z 100 mietka :)
Jedna kapsułka zawiera
- 300 mg lecytyny sojowej (w tym 210 mg fosfolipidów)
- 20 mg ekstraktu z liści karczocha
- 6 mg witaminy E
Można to zamiast esseliv forte łykać w trakcie cyklu? Czy to jest alternatywa dla hepatilu po cyklu? Mówie o cyklu z 100 mietka :)
...
Napisał(a)
Doppelherz tez wychodzi korzystnie. Chociaz niekoniecznie wszystkich, mi sie udało ost. kupic w cenie bodajze 12,99.
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2012-03-17 10:04:51
Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2012-03-17 10:04:51
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Eltoro_KrKa gdzie to mozna dostac?
Marcel piszesz o tym wyciąg z karczocha? Czy rownie dobre jak esseliv/essentiale?
Marcel piszesz o tym wyciąg z karczocha? Czy rownie dobre jak esseliv/essentiale?
1
"Tylko Bóg może nas sądzić..." ACAB
...
Napisał(a)
http://doppelherz.pl/produkty/1743.html pisałem o tym, ale cenowo nie powala jak patrze na standardy, mi sie akurat udało kupic dosyc korzystnie na błysk w oku
A tego wyciagu z karczocha moznaby kiedys spróbowac.

A tego wyciagu z karczocha moznaby kiedys spróbowac.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Essensival lepszy od esseliv i essentiale i znacznie tańszy. Ma dokładnie to samo co one w składzie w takiej samej ilości mg i caps, a ma dodatki.
Co do karczocha to jest też promo teraz na Hepaliv complex za 6,97zł.
Wysłałem Ci na maila linka z apteką z mojego miasta co wysyła. Poszukaj po aptekach to za przesyłkę nie zapłacisz.
Co do karczocha to jest też promo teraz na Hepaliv complex za 6,97zł.
Wysłałem Ci na maila linka z apteką z mojego miasta co wysyła. Poszukaj po aptekach to za przesyłkę nie zapłacisz.
...
Napisał(a)
Bardzo dobrze to wychodzi, obym znalazl w swoim miecie ten preparacik

"Tylko Bóg może nas sądzić..." ACAB
...
Napisał(a)
A nie lepiej Lecytyne + Heparegen?
Biorac pod uwage stosunek: efektywnosc/cena/ilosc wychodzi najlepiej
Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2012-03-17 15:59:16
Biorac pod uwage stosunek: efektywnosc/cena/ilosc wychodzi najlepiej
Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2012-03-17 15:59:16
P E R F E C T B E A S T
...
Napisał(a)
No ale nie oslaniasz sie przed "czyms lajtowszym" tylko tez przed lekiem
Te zabawki typu esseliv sa opracowane dla wyciagania kasy od starszych ludzi ktorzy chca sobie raz na tydzien zjesc cos smazonego a nie dla osob ktore stosuja niedozwolone wspomaganie farmakologiczne 

P E R F E C T B E A S T
...
Napisał(a)
jem obecnie Lecytyne 1200 z now-a , 400 kaps na allegro kosztuje z przesyłką ok 90zł
to wychodzi 50 kaps za 11 zł
to wychodzi 50 kaps za 11 zł
...
Napisał(a)
co byloby lepszym rozwiazniem ??
liv52 +sylimarol
essentiale forte + sylimarol
Zmieniony przez - PanDamian w dniu 2012-03-18 14:35:39
liv52 +sylimarol
essentiale forte + sylimarol
Zmieniony przez - PanDamian w dniu 2012-03-18 14:35:39
Bez farmaceutyki nie licz na wyniki !:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat