Mam jedno pytanie. Czy da się jakoś zapobiec swędzeniu po zaaplikowaniu Etiaxil'u?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skóra się po pewnym czasie powinna przyzwyczaić. Innego wyjścia chyba nie ma. Jak za bardzo się podrażni to musisz na chwile odstawić ten specyfik, a potem znowu. Po paru tygodniach powinno być ok.
...
Napisał(a)
o ile dokladnie osuszysz skore przed aplikacja swedzenie nie powinno wystepowac - generalnie wystepuje ono w zasadzie tylko gdy skóra, na którą sie aplikuje specyfik jest wilgotna.
Jesli to reakcja bardziej alergiczna (tzn swedzi mimo aplikacji na sucha i nie podrazniona niczym skore) to moze warto zaopatrzyc sie w zielona wersje dla alergikow (ktora jest niestety slabsza w dzialaniu od czerwonej)
Jesli to reakcja bardziej alergiczna (tzn swedzi mimo aplikacji na sucha i nie podrazniona niczym skore) to moze warto zaopatrzyc sie w zielona wersje dla alergikow (ktora jest niestety slabsza w dzialaniu od czerwonej)
... .. .
...
Napisał(a)
mam takze problem ze swędzeniem, ale objawia się on w środku nocy ok. 2-3. Nie da się zasnąć przez to swędzenie. Co robić?
karnet - 65zł, butelka wody 0,56zł, spojrzenie na wage po zrzuceniu 40kg - bezcenne zł.
...
Napisał(a)
etiaxil jest do skory normalnej i wrazliwej.
po zastosowaniu na skóre normalna piekło mnie niesamowicie, dlatego uzywam do wrazliwej i jest o niebo lepiej.
po zastosowaniu na skóre normalna piekło mnie niesamowicie, dlatego uzywam do wrazliwej i jest o niebo lepiej.
<: G l a d i a t o r :>
...
Napisał(a)
Ja co prawda jestem szczęśliwą użytkowniczką Antidrala (działa tak samo jak Etiaxil, ale jest o ponad połowę tańszy), ale mam swój sposób na podrażnienia - smaruję je bardzo tłustym kremem: alantanem, linomagiem, dermosanem. Pomaga natychmiast
uparcie i skrycie....
...
Napisał(a)
mnie tez swedzi i pali po zastosowaniu etiaxilu, ale nie stedy trzeba jakosc to wytrzymać innego sposobu niestety nie ma jak strasznie swedzi to zrobić chwilę przerwe w stosowaniu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!