Ogólnie mam niedoczynnosc tarczycy i od roku bralem euthyrox, ale zacząłem go powoli odstawiac, bo się zle czulem. Ostatni miesiac nie bralem go w ogole, ale zaczalem troche tyć, wiec zaczalem na nowo go brac.
...
Napisał(a)
Witam. W ciągu ostatnich 4 dni zauważyłem, że strasznie mnie wypłaszczyło, obwody spadły, biceps -0.5 cm a klatka aż 3 cm spadła. Waga cały czas ta sama. To się stało tak z dnia na dzień dosłownie. Czy to może być od euthyroxu? Zacząłem brać od 5 dni euthyrox 50mg dziennie i jakoś od tego czasu mnie wypłaszczyło praktycznie od razu. CZy to może być od tego? Bo innego wyjaśnienia nie mam, że nagle cały płaski jestem a klatka aż 3 cm spadła.
Ogólnie mam niedoczynnosc tarczycy i od roku bralem euthyrox, ale zacząłem go powoli odstawiac, bo się zle czulem. Ostatni miesiac nie bralem go w ogole, ale zaczalem troche tyć, wiec zaczalem na nowo go brac.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sam wrzuciłem euthyrox 50mg + letrox 75mg tak rekreacyjnie
i nie zauważyłem, żeby mnie wypłaszczało. Powoli schodzę, to zobaczymy czy spuchnę

...
Napisał(a)
tfk8tak to od tego. stosujesz sterydy?
Tak, biorę propa od 2 lat po 100mg. I cyklicznie leciał co jakis czas tren, meta, wino. Aktualnie tylko prop. Właśnie tak podejrzewałem, że to od euthyroxu, ale dziwi mnie to, bo przez ten cały rok kiedy brałem go to jakos nie byłem wypłaszczony. Może to to tylko taki efekt na samym początku brania?
...
Napisał(a)
tfk8jesz mniej teraz? ile masz kcal ed?
Cały czas tak samo. Kcal jakoś 2500-2700.
...
Napisał(a)
Zrob badania tarczycy i e2 to minimum
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Jak można funkcjonować na tak małej ilości kcal? I jeszcze się dziwisz że cię wyplaszczylo?
...
Napisał(a)
tfk8wegli mniej jesz?
Wszystko dokladnie tak samo cały czas z dietą. Zero zmian.
...
Napisał(a)
nie masz czasem walka saa? albo masz porownanie nabicia na gh i trenie
i na propie czujesz jkabys nic nie bral 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Konkretna masa na susta + boldeon + prop + clenbuterol + tiromel
Następny temat