...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie HCG Eutrig-HP. Jestem na TRT (Testosteron Prolongatum) i do tego przyjmuje HCG w ilosci 200 iu co 2 dni. Przy takim dawkowaniu jedno opakowanie starcza mi na 50 dni. Wcześniej używałem Pregnyl, ale niestety ze względu na słabą dostępność tego preparatu w aptece mam dostępny tylko Eutrig-HP. Jak wygląda aktywność tego środka przy takim okresie przechowywania w lodówce? Z tego co czytałem na tym forum to Pregnyl był sprawdzony i śmiało można było go przechować w lodówce przez 50 dni i przez ten okres był ciągle aktywny, a jak to wygląda w przypadku Eutrigu? Z tego co podaje producent to środek po rozrobieniu jest aktywny przez 30 dni. Czy faktycznie tak to wygląda w rzeczywistości i lepiej zużyć 5000 iu w przeciągu 30 dni czy nie przejmować się tym i przyjmować tak jak do tej pory?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Testosteron proviron odblok
Następny temat