1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała- paker z brzuchem ;)
2) wiek - 30
3) waga/wzrost- 164/76
4) staż treningowy-10 lat
5) cel cyklu- redukcja tłuszczu trzewnego z brzucha
6) stosowane już wcześniej suplementy- białka, kreatyna, gainery
7) stosowane wcześniej spalacze- thermo speed, revex
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od- brak
9) ilość dni wolnych od kreatyny- 500
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) dobowo B- 160, W- 220 , T-40, 1960 kcal
11)przewidziane finanse na cykl 200 zł
12) uwagi i sugestie-
Witam wszystkich,
Planuje zrzucić tłuszcz z brzucha. W zasadzie tylko z brzucha ponieważ gdzie indziej sylwetka jest naprawde ok, a brzuch to niestety baniak, ale nie w stylu "ulanego" tłuszczu, bardziej jak piwny miesień, twardy i wypchnięty przez co wyglądam jak bywalec siłowni z lat 90 ;). Brałem już thermo speedy, Revex i inne popularne spalacze, ale niestety oprócz podwyższonej potliwości, za wiele nie pomogły. Poczytałem na internecie o Evolap Alphaburn i z tego co piszą jest to właśnie środek mogący pomóc właśnie na tłuszcz trzewny. Czy warto sobie nim głowę zawracać ? Skład niby na naturalnych roślinach choc trochę egzotycznych. Drugie pytanie jeśli tak to jak brać? Rano, czy przed treningiem ( często trenuję wieczorem) ?
Dzieki za pomoc !
2) wiek - 30
3) waga/wzrost- 164/76
4) staż treningowy-10 lat
5) cel cyklu- redukcja tłuszczu trzewnego z brzucha
6) stosowane już wcześniej suplementy- białka, kreatyna, gainery
7) stosowane wcześniej spalacze- thermo speed, revex
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od- brak
9) ilość dni wolnych od kreatyny- 500
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) dobowo B- 160, W- 220 , T-40, 1960 kcal
11)przewidziane finanse na cykl 200 zł
12) uwagi i sugestie-
Witam wszystkich,
Planuje zrzucić tłuszcz z brzucha. W zasadzie tylko z brzucha ponieważ gdzie indziej sylwetka jest naprawde ok, a brzuch to niestety baniak, ale nie w stylu "ulanego" tłuszczu, bardziej jak piwny miesień, twardy i wypchnięty przez co wyglądam jak bywalec siłowni z lat 90 ;). Brałem już thermo speedy, Revex i inne popularne spalacze, ale niestety oprócz podwyższonej potliwości, za wiele nie pomogły. Poczytałem na internecie o Evolap Alphaburn i z tego co piszą jest to właśnie środek mogący pomóc właśnie na tłuszcz trzewny. Czy warto sobie nim głowę zawracać ? Skład niby na naturalnych roślinach choc trochę egzotycznych. Drugie pytanie jeśli tak to jak brać? Rano, czy przed treningiem ( często trenuję wieczorem) ?
Dzieki za pomoc !