Szacuny
1
Napisanych postów
1
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
15
Co sądzicie o tej trenerce fitness? Wiele kobiet jej zaufało, jest według mnie jedną z najpopularniejszych trenerek w Polsce. Nigdy wcześniej nie mówiono głośno o treningach i nie pokazywano trenerów w programach śniadaniowych.
Szacuny
21
Napisanych postów
286
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
14840
wszystko zależy od marketingu i reklamy a pani ewa zdobyła sławę i cieszy się dobrą opinią u osób które nie miały wcześniej styczności ze sportem te osoby co znają się w temacie już tak jej nie chwalą a w Polsce nie było nikogo kto by tak reklamował i motywował do zmiany trybu życia
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
68
W zasadzie Ewa jest skierowana do kobiet. Treningi Jej są dość intensywne oparte na różnorodności wykonywanych ćwiczeń. Szczerze mogę Ją polecić. Z mojego punktu widzenia za niekonwencjonalne ćwiczenia, z punktu widzenia mojej partnerki za WSZYSTKO :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ewa Chodakowska to jednak fenomen bo nie tylko udostępnia swoje cwiczenia zupełnie za darmo na yt to dodatkowo motywuje na swoim fanpage'u. CO do jej zestawów- ćwiczenia niektore są wymagające ale faktycznie są rezultaty. Pewnie po każdych są, ale nie zawsze potrafimy je sobie odpowiednio dopasować :)
Szacuny
3
Napisanych postów
26
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
230
Bawię się żelastwem od kilku lat, do tego rower, basen, biegi. Ale mimo wszystko jest to monotonne i często nie miałem motywacji żeby zwlec się z wyra i znowu walnąć 50-tkę na rowerze albo 2-kę na basenie. Dla żartu ściągnąłem "skalpel" i wsiąkłem... Treningi są dla mnie super, interwały podzielone bardzo dobrze, 35min dobrego wycisku na tyłek, nogi i brzuch. Efekty u siebie zobaczyłem bardzo szybko - nie mogłem zbić brzucha, a to było dobrym uzupełnieniem moich treningów. A że krytykują.... a kogo w tym kraju kto ciężką pracą odniósł sukces i stał się popularny nie krytykują? Olać frustratów i do roboty! Powodzenia.
Szacuny
17764
Napisanych postów
132960
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464609
jak 50 km robiłeś na rowerze w celu utraty tkanki to gratuluje pomysłu, trening ma być intensywny i krótki, nie dziwię się że nie chciało Ci się jeździć
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12
Zdecydowanie polecam jej trening. To dzięki niej schudłam 5kg. Trenowałam co 2 dzień razem z jej programem i pierwsze kilogramy straciłam już po tygodniu. Do tego dieta i na pewno schudniecie ; )