Szacuny
5
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1819
od jakiegoś miesiąca zaczęłam ćwiczyć FAT BURNING i muszę przyznać że już jestem zadowolona, oprocz tego ograniczylam slodycze i jaK NA RAZIE STRACILAM 2 kg i 3 cm w pasie. czuję się świetnie i polecam wszystkim ten rodzaj żwiczen: opiera sie on na dużej ilości powtórzeń, a kroki są bardzo proste.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
HA dzięki za super pomysł z tą gazetą, tego było trzeba!!! Cwiczenia są naprawde super!! Gazetke można jeszce kupić w kioskach(chociaż troche sie naszukałam) ale można też ja zamówić u wydawcy. POLECAM wszystkim, ćwiczenia naprawdę wciągają
Szacuny
5
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1819
ja tez cwicze 3 razy w tygodniu. fat burning to cwczenia troche podobne do aerobiku, sa dosc meczace, ale o to chodzi, skladaja sie z roznych elementow, ktore sa caly czasa powtarzane, najwazniejsze jest aby nie przestawac cwiczyc, nawet jesli jestesmy zmeczeni trzeba chociaz maszerowac. slyszalam ze cwiczenia te sa bardzo skuteczne, ale t jeszcze sie okaze...na poczatek najlapiej jest zaczac chodzic do klubu fitness i tam cwiczyc z doswiadczonym instruktorem ktory prowadzi ten rodzaj zajec, ewentualnie mozna kupic kasete/plyte DVD z tymi cwiczeniami.
Szacuny
5
Napisanych postów
212
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5332
Skuteczność tego treningu tkwi w tym,że jest to trening aerobowy.A tłuszcz może spalać się tylko w warunkach tlenowych(przy treningu anaerobowym-bardziej intensywnym spalamy głównie węglowodany,a nie tłuszcz).Konieczne jest utrzymanie jednego tętna przez całe zajęcia-stąd konieczność ciągłego bycia w ruchu.
Szacuny
5
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1819
plyta z cwiczeniami fat burning jest dolaczona do gazety "świat po5rad" i kosztuje 9,90 , a oprocz tego zajecia tego typu sa prowadzone w dobrych klubach fitness
Szacuny
5
Napisanych postów
150
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1819
Fat burning (z ang. spalanie tłuszczu) - osoby wykonują w takt niezbyt szybkiej muzyki bardzo proste, niezbyt męczące ćwiczenia, tworzące nieskomplikowany układ choreograficzny. Nie ma mowy o skokach, wymachach czy energicznych ruchach. Tajemnicą sukcesu jest bowiem taki trening, który pozwala utrzymać stałe tętno 120-130 uderzeń na minutę, bo wtedy najłatwiej pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej.
o innych rodzajach cwiczen mozesz poczytac na stronie www.fit.pl