Waga:78
Wzrost:187
Cel treningowy: Masa
Staż treningowy na siłowni : Trzy lata przerwy. W lipcu, sierpniu i wrześniu redukcja, trening 3 razy w tygodniu:
poniedziałek: klatka,plecy
środa: nogi
piątek: biceps, triceps, naramienne
Przez październik i listopad robienie masy, split, przytyłem 4kg
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : siłownia
Dieta : jest
Przeciwwskazania medyczne : We wrześniu kontuzja pleców odcinka lędźwiowego.
Zażywane suplementy : Białko.
Witam, w innym temacie doradzono mi bym zmienił system treningowy ze splitu na FBW, celem jest przybieranie masy mięśniowej, dietę mam. We wrześniu miałem kontuzje pleców, odcinka lędźwiowego, lekarz zabronił wykonywać brzuszki,martwy ciąg i wiosłowanie sztangą w opadzie do końca stycznia.
Proszę o ocenę planu, który dodałem w złączniku.
Trening: poniedziałek, środa, piątek.
Chciałbym dodać jeszcze gdzieś Szrugsy, ale nie wiem czy w każdym treningu na koniec po 3 serie, czy na przykład 2 razy w tygodniu 4-6 serii ?

Waga:78
Wzrost:187
Cel treningowy: Masa
Staż treningowy na siłowni : Trzy lata przerwy. W lipcu, sierpniu i wrześniu redukcja, trening 3 razy w tygodniu:
poniedziałek: klatka,plecy
środa: nogi
piątek: biceps, triceps, naramienne
Przez październik i listopad robienie masy, split, przytyłem 4kg
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : siłownia
Dieta : jest
Przeciwwskazania medyczne : We wrześniu kontuzja pleców odcinka lędźwiowego.
Zażywane suplementy : Białko.
Witam, w innym temacie doradzono mi bym zmienił system treningowy ze splitu na FBW, celem jest przybieranie masy mięśniowej, dietę mam. We wrześniu miałem kontuzje pleców, odcinka lędźwiowego, lekarz zabronił wykonywać brzuszki,martwy ciąg i wiosłowanie sztangą w opadzie do końca stycznia.
Proszę o ocenę planu, który dodałem w złączniku.
Trening: poniedziałek, środa, piątek.
Chciałbym dodać jeszcze gdzieś Szrugsy, ale nie wiem czy w każdym treningu na koniec po 3 serie, czy na przykład 2 razy w tygodniu 4-6 serii ?