== Oo f f ==
los ami
...
Napisał(a)
CZE wszystkim mam problem ze znalezieniem KIT-u do przerobienia FINAPLIXU na forme iniekcyjna.Czekam na paczuszke ze stanow od koleszki z fina i brakuje mi wlasnie kitu do konwersji moze zna ktos strone gdzie mozna to zamowic lub inny sposob na przerobienie lub zapodanie tego za***istego trenu??pzdr n
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
1 kartridz zawiera 2g trenu (chyba ze sa rozne)
czyli zebys mial 100mg/1ml (jednoczesnie odpowiadam na pytanie o stezenie, ze tren w wiekszym niz 100mg sie nie utrzyma)
potrzebujesz 20ml plynu, nie wiem jak przy tej konwersji liczy sie objetosci samego trenu, robiaz z proszku ja liczylem 1g trenu, za 0.75ml objetosci, tak czy siak, nie robi to wiekszej roznicy przy takiej ilosci.
z tych 20ml 3% bedzie to alkohol benzylowy( tylko taki sie nadaje, to nie ma nic wspolnego ze spirytem aptecznym, alkohol benzylowy, to tlusty plyn)
20% to benzoesan benzylu
czyli 4ml BB + 0.6ml BA , w takim razie oleju potrzebujesz ~15ml
z czego 2-3ml oleju zachowaj w osobnej strzykawce, pozniej przepchniesz go przez filtr, zeby zminimalizowac straty.
latwiejszego sposobu chyba nie ma
rozgniesc peletki, wspyac do beznyzli, odstawic na noc,
dodac olej, przygrzac (tego nie ma w przepisach, ale ja osobiscie podgrzalbym do hormone melting point ,dla trenu ~90st C)
odcedzic przez noc na filtrze do kawy,
pozniej filtracja , ewentualne grzanie i tyle
czyli zebys mial 100mg/1ml (jednoczesnie odpowiadam na pytanie o stezenie, ze tren w wiekszym niz 100mg sie nie utrzyma)
potrzebujesz 20ml plynu, nie wiem jak przy tej konwersji liczy sie objetosci samego trenu, robiaz z proszku ja liczylem 1g trenu, za 0.75ml objetosci, tak czy siak, nie robi to wiekszej roznicy przy takiej ilosci.
z tych 20ml 3% bedzie to alkohol benzylowy( tylko taki sie nadaje, to nie ma nic wspolnego ze spirytem aptecznym, alkohol benzylowy, to tlusty plyn)
20% to benzoesan benzylu
czyli 4ml BB + 0.6ml BA , w takim razie oleju potrzebujesz ~15ml
z czego 2-3ml oleju zachowaj w osobnej strzykawce, pozniej przepchniesz go przez filtr, zeby zminimalizowac straty.
latwiejszego sposobu chyba nie ma
rozgniesc peletki, wspyac do beznyzli, odstawic na noc,
dodac olej, przygrzac (tego nie ma w przepisach, ale ja osobiscie podgrzalbym do hormone melting point ,dla trenu ~90st C)
odcedzic przez noc na filtrze do kawy,
pozniej filtracja , ewentualne grzanie i tyle
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
też jestem ciekaw
Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2008-12-16 14:22:28
Zmieniony przez - ninja pl w dniu 2008-12-16 14:22:28
...
Napisał(a)
Zmieniony przez - NORBAS78 w dniu 2008-12-16 18:17:56
== Oo f f ==
los ami
...
Napisał(a)
musisz poszukac w postach na forum bo kiedys czytalem post dosc rozbudowany na taki temat ale chyba byl z 2004 roku ale wszystko tam bylo o tym

jeszcze 10 sogów i bede specjalistą
...
Napisał(a)
zna ktos sklad MAGIC SOLUTION Z CONVERSION KIT,jaka substancje sie stosuje?nie moge znalezc a gdzies,kiedys jeden typ wrzucal foty i swoj przepis na tren tyle ze metny wychodzi ale klepal ok
pzdr n
pzdr n
== Oo f f ==
los ami
...
Napisał(a)
magic solution
Benzyl alcohol 2-5 % ( z tym ze 5 % jest maksymalną dawka której nigdy nie mozna przekroczyc, 2% bodajże stosuje się w popularnej dece aptecznej, testosteronach itp. gdyż 2% wystarczy aby zabic wszystkie bakterie, więc optymalnie 3% zastosujesz będzie si
Benzyl benzoate 15 %
te rzeczy kupisz w jakims chemicznym z tym że zastanów sie czy taniej nie wyjdzie magic solution ze stanów, gdyz u nas możesz kupić minimum litrowe butelki z BA I BB , co wynieszie około po 120 pln i pamietaj żeby najlepiej kupywać te pharmaceutical grade, chodzi o stopień czystości .
Benzyl alcohol 2-5 % ( z tym ze 5 % jest maksymalną dawka której nigdy nie mozna przekroczyc, 2% bodajże stosuje się w popularnej dece aptecznej, testosteronach itp. gdyż 2% wystarczy aby zabic wszystkie bakterie, więc optymalnie 3% zastosujesz będzie si
Benzyl benzoate 15 %
te rzeczy kupisz w jakims chemicznym z tym że zastanów sie czy taniej nie wyjdzie magic solution ze stanów, gdyz u nas możesz kupić minimum litrowe butelki z BA I BB , co wynieszie około po 120 pln i pamietaj żeby najlepiej kupywać te pharmaceutical grade, chodzi o stopień czystości .
...
Napisał(a)
CZYLI WYSTARCZY ROZGNIESC I POTRZYMAC MIESZAJAC W BENZYLU I PO ODSTANIU PARU GODZ/NOCY DOLAC OLEJ,OGRZAC DO WRZENIA-ZDJAC I PO OSTYGNIECIU-PRZEFILTROWAC,I PO SCIAGNIECIU PORZADANEJ KONSYSTENCJI DO AMPY WYPALIC W PIEKARNIKU DLA DEZYNFEKCJI??? SI?
CZY JEST MOZE LEPSZY PRZEPIS??
CZY JEST MOZE LEPSZY PRZEPIS??
== Oo f f ==
los ami
...
Napisał(a)
Pytanie do miczelx dlaczego skasowałeś moją odpowiedź niby złamałem regulamin w punkcie 4. Postaraj się wyrazić w temacie główne zagadnienie/problem to kurcze podesłałem im linka z sfd żeby pomóc a tu się go kasuje
..
...
Napisał(a)
Link byl nie na temat, tematem jest postu jest zdobycie/zastapienie magic solution.
Co do ilosci BA tak jako kolega napisal ,wystarczy 2-3%
niemniej jednak nieprawda jest, ze 5% przekraczac nie mozna
a co do deci aptecznej to akurat ma 10% BA
to gwoli scislosci.
Generalnie, tak jak napisales tak mozesz zrobic, z tym ze niczego nie doprowadzaj do wrzenia
olej przygrzany w mikrofali czy na patelni z woda(w osobnym szklanym naczyniu oczywiscie) wystarczy.
Co do ilosci BA tak jako kolega napisal ,wystarczy 2-3%
niemniej jednak nieprawda jest, ze 5% przekraczac nie mozna
a co do deci aptecznej to akurat ma 10% BA
to gwoli scislosci.
Generalnie, tak jak napisales tak mozesz zrobic, z tym ze niczego nie doprowadzaj do wrzenia

olej przygrzany w mikrofali czy na patelni z woda(w osobnym szklanym naczyniu oczywiscie) wystarczy.
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!