"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Stenox pewnie - najłatwiej dostępne halo apteczne. Niestety nieporęczne w dawkowaniu z uwagi na 2,5mg tabletki własnie, ale za to tanie:) Myśle, że na redu znowu to sobie sprawie, żeby kręcić siłe.
...
Napisał(a)
Na szczęście Balkan to ma i to w gramaturze 10mg. Ale to nie w tym miesiącu na pewno już, bo cykl już zapięty od poniedziałku.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
jadłeś tego bałkana?działa jak potrzeba?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Jadłem. Półtora roku temu dodałem to na redukcji: siła z bojów została ta sama mimo straty 8kg na wadze. Działa więc jak powinno.
...
Napisał(a)
PakerZbreslauStenox pewnie - najłatwiej dostępne halo apteczne. Niestety nieporęczne w dawkowaniu z uwagi na 2,5mg tabletki własnie, ale za to tanie:) Myśle, że na redu znowu to sobie sprawie, żeby kręcić siłe.
Wystarczajace, jak w srodku jest halo to dla nas ,szarakow, nie trzeba dawkowac nie wiadomo ile, ten moj kolega kawal chlopa 100kg+ dobrej jakosci to lecial 8 tabs dzienie, i widzialem co dziwgal przed i co na tym halo.
...
Napisał(a)
dlatego twierdzę że w rodzimych produktach raczej jest jakaś lipa bo znam chłopaków co jedli 30-40 mg i szału nie było
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
PakerZbreslauJadłem. Półtora roku temu dodałem to na redukcji: siła z bojów została ta sama mimo straty 8kg na wadze. Działa więc jak powinno.
To ile w koncu tych kg? Teraz piszesz 8, 2 stronki wczesniej 7

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Spuchnięty brzuch na PH
Następny temat