Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
442
Około miesiąc temu mierzyłem swój BF za pomocą fałdomierza. O dziwo wyszedł wynik niewiele ponad 7%. Jak to jest możliwe? Wyliczyłem średnią z 5 pomiarów i własnie taki wynik wyszedł. Dziwi mnie to, bo patrząc na innych, przy facie na poziomie 8% mają pocięte nogi i prążki na całym ciele. Jak to wyglądało u was? Do tematu dodam zdjęcie z pomiarami
Szacuny
3133
Napisanych postów
15808
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
146709
Bez zdjęcia sylwetki - patrząc na same liczby niewiele można stwierdzić Także jak Domer już napisała, kluczowe będzie zdjęcie sylwetki, najlepiej by było w pozycji neutralnej z samowyzwalacza.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
442
Chodziło mi bardziej o wasze doświadczenia związane z takimi pomiarami. Mierzyliście się fałdomierzem? Może mieliście podobne wyniki i ciekawi mnie jak to wyglądało u Was
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Tak. Wychodziło bardzo zbliżone do tego co jest w rzeczywistości. Akurat jest to sprzęt, który nie zawodzi w pomiarze. W stosunku np. do różnego rodzaju wag.
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
442
W tym temacie nie chodzi mi o ocenę mojego poziomu tkanki tłuszczowej, tylko chciałem się dowiedzieć czy przy takich grubościach tkanki jakie podałem możliwe jest posiadanie takiego bf. I dlatego pytam was jak u was to wyglądało. Jakie mieliście te grubości niektórych miejsc i ile wynosił wtedy Wasz bf. Bo np 7% przy 1cm grubości tkanki na brzuchu? Nie wydaje mi się.