Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
32
Witam,
szukam jakiejs ogolnorozwojowki dla siebie, ktora moglaby mi sprawic duzo funu. Nie szukam byle czego, najlepiej, zeby owy sport mial swoje kluby i zebym mogl sie rozwijac pod okiem trenera.
Szacuny
53
Napisanych postów
1264
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
16210
Czego ty oczekujesz, że napiszemy ci co masz trenować ??? Każdy jest inny każdemu będzie sprawiało przyjemność co innego jeden woli piłkę nożną drugi nie może na nią nawet spojrzeć prosta sprawa nikt nie powie ci co masz trenować !!
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
Szacuny
4
Napisanych postów
1922
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7236
hejka!!!
nie wiem skąd jesteś?więc nie wiadomo jakie kluby są u ciebie?
jeśli mam odpowiedzieć ogólnie,to proszę:
sztuki walki-jeśli trafisz na spoko grupę i trenera to całkiem fajne i ogólnorozwojowe zajęcie.
bieganie-możesz trenować wszędzie i bez specjalnego sprzętu(wyjątek stanowi obuwie,lepiej kup dobre).
gry zespołowe-jeśli lubisz liczyć na wsparcie innych to próbuj.
siłownia-jeśli masz 18 lat i chcesz zwiększyć muskulaturę.to najlepsze.
jest jeszcze masa innych dyscyplin sportowych,te wyżej wymienione są bardziej dostępne.aczkolwiek nie znaczy,że najfajniejsze.(sporty extremalne)
"odrobina aromatu zawsze pozostaje na ręce która podaje ci różę"
Szacuny
12
Napisanych postów
4405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
46052
Narty albo snowboard rządzą , tylko nie wiem ile masz lat, bo na treningi w klubie może już być za późno.
Sztuki walki na dobrym poziomie też są super, bardzo wkręcają, no i tu nie ma ograniczeń wiekowych.
No i taniec też polecam, świetnie rozwija, super zabawa no i możesz przyszpanować potem
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."