Szacuny
399
Napisanych postów
72270
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
304533
Miały swoje "5 minut", sprzedali tysiące sztuk gumek po kilkukrotnie zawyżonej cenie i jakoś temat ucichł, czyli te cudowne właściwości to zwykły marketing.
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348504
Zbędny gadżet.
Oczywiście mają trochę zalet i wprowadzają trochę świeżości do naszych treningów,jednakże nie są niezbędne.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
tak. ogólnie chodzi w tym o zwiększenie średnicy gryfu co powoduje nieco inne ustawienie dłoni i nadgarstków, co może pomagać u osób ze słabą ich konstrukcją, przebytymi kontuzjami itp... jednak jw. sposobów jest wiele, ważne też aby owo pogrubienie średnicy gryfu było właściwe, lepiej więc faktycznie owinąć np. gąbką i próbować by ta grubość była właściwa i pomagała...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
2
Napisanych postów
27
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
215
beomzw - możesz powiedzieć na czym opierasz swoją opinie ? na kontakcie z tym sprzętem czy na ogólnym "znawstwie" ?
Wydałem tą kase z lekką niepewnością, ponieważ gdzieś po głowie biegały mi wypowiedzi "teoretyków". Przyszła paczka, otwieram, ogólnie kawał gumy, fajnie leży w łapie, nie kręci, nie trzeba poprawiać, a przede wszystkim nie odkształca się ( Zielin- gratuluje pomysłu z materiałem...).
Pierwszy trening i totalny szok. To nie jest tak że czuć tylko i wyłącznie ręce, bo zmiana uchwytu spowodowała że jest to odczuwalne w innych partiach również. Polecam spróbować podciągania na drążku z Fat Gripami :)