Tylko, że foromony są bvaaaaardzo drogie i czy aż takie skuteczne?
...
Napisał(a)
Musze się tutaj zgodzić z osobą powyżej. Trzeba przestestować, dobrać odpowiednią dawkę konkretnie pod siebie aby wystawić opinie. Jeśli o mnie chodzi to oprócz love&desire proponuję jeszcze sexual attraction. Nie są drogie i moim zdaniem bardzo dobre jak na pierwszy raz.
...
Napisał(a)
"Jestem zdania,że warto jest sobie trochę pomóc. Miłość bardzo rzadko przychodzi do nas sama.Trzeba wykazać się inicjatywą i próbować zagadać do tej drugiej osoby. Wiem,że może nie być to takie proste oraz człowiek bardzo często jest skrępowany ale nie warto jest sie załamywać.
Polecam wypróbować sobie perfumy z feromonami . Opinie na ich temat mogą byc bardzo różne ale moim zdaniem mają bardzo dobre działanie oraz mogą być bardzo skuteczne w kontaktach z tą drugą osobą. Sam przetestowałem. ostatnio feromony. Konkretnie Love & Desire i powiem Wam,że miały bardzo dobre działanie. Nigdy nie sądziłem,że feromony mogą być tak skuteczne a jednak...
Polecam wypróbować sobie perfumy z feromonami . Opinie na ich temat mogą byc bardzo różne ale moim zdaniem mają bardzo dobre działanie oraz mogą być bardzo skuteczne w kontaktach z tą drugą osobą. Sam przetestowałem. ostatnio feromony. Konkretnie Love & Desire i powiem Wam,że miały bardzo dobre działanie. Nigdy nie sądziłem,że feromony mogą być tak skuteczne a jednak...
...
Napisał(a)
W sieci, sklepów masz bardzo wiele. Wpisz sobie love desire w wyszukiwarkę i powinny Ci wyskoczyć sklepy w jakich kupisz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy nie za późno na sport?
Następny temat