Witam! Ostatnio spodobał mi się wygląd Justina Biebera - fotka, i postanowiłem, że zacznę ćwiczyć by wyglądać jak on :)
Wiek 19 lat
Waga 58 kg
Wzrost 170
Cel do osiągnięcia - od szyi do pasa wygląd jak JB ^^
Staż - nie ćwiczyłem w sumie wcześniej
Aktywność fizyczna (często gram w piłkę)
Zacząłem ostatnio robić A6W, jednak brzuch to nie wszystko. Chciałbym jeszcze popracować nad klatką i mięśniami rąk. W internecie znalazłem np. takie filmy -
class="link" target="_blank">ten na mięśnie rąk czy
class="link" target="_blank">na mięśnie klatki. Jako że jestem początkujący w tej dziedzinie, chciałem się was poprosić o pomoc: Czy znalezione przeze mnie ćwiczenia są odpowiednie dla początkującego, który obrał sobie taki cel jak ja? Może zaproponujecie coś lepszego? Oczywiście wszystkie ćwiczenia wykonywane w domu, ewentualnie mogę wykombinować drążek i hantelki :)
Pozdrawiam
Wiek 19 lat
Waga 58 kg
Wzrost 170
Cel do osiągnięcia - od szyi do pasa wygląd jak JB ^^
Staż - nie ćwiczyłem w sumie wcześniej
Aktywność fizyczna (często gram w piłkę)
Zacząłem ostatnio robić A6W, jednak brzuch to nie wszystko. Chciałbym jeszcze popracować nad klatką i mięśniami rąk. W internecie znalazłem np. takie filmy -
class="link" target="_blank">ten na mięśnie rąk czy
class="link" target="_blank">na mięśnie klatki. Jako że jestem początkujący w tej dziedzinie, chciałem się was poprosić o pomoc: Czy znalezione przeze mnie ćwiczenia są odpowiednie dla początkującego, który obrał sobie taki cel jak ja? Może zaproponujecie coś lepszego? Oczywiście wszystkie ćwiczenia wykonywane w domu, ewentualnie mogę wykombinować drążek i hantelki :)
Pozdrawiam