Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Filet z piersi kurczaka przed i po gotowaniu

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2002

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 377 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3897
Witam. Filet z piersi kurczaka waży przypuśćmy 750g(tyle kupuję, żeby po ugotowaniu wyszło około 500g). Więc makroelementy liczyć sobie według ugotowanego mam rozumieć?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9153 Napisanych postów 83456 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705624
Nie, liczysz wszystko przed obróbka
1

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 377 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3897
Czyli jeśli potrzebuję makroelementów z 500g piersi kurczaka to kupić po prostu 500g surowego i nieważne ile bedzie wazyc po ugotowaniu tak?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9153 Napisanych postów 83456 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705624
Tak właśnie . Wszystko liczysz przed gotowaniem / smażeniem itp
1

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 377 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3897
Ok. Dzięki wielkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34744 Napisanych postów 25146 Wiek 44 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 282588
Liczysz przed obrobka ( najdokładniej ) ale jesli używasz kalkulatora na potreningu to tam wartosc fileta po ugotowaniu jest dosc dobrze podana .Kiedys robilem testy i przez kilka dni porównywałem wartosci w stosunku do wagi przed i po ugotowaniu i wyniki wyszły bardzo zblizone do tych w tabeli .Wiec sam dośc czesto gotuje wiekszy kawałek piersi i mam na 2 dni i z niego poprostu udzielam sobie do danego posiłku a w tabeli wybieram opcje GOTOWANA PIERS z kurczaka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17763 Napisanych postów 132954 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464565
wszystjo ważysz przed ugotowaniem, np piers 1 kg po ugotowaniu waży ok 700g, bo traci wode, znowu ryż 100 g po ugotoaniu waży ok 250 bo to jest 100g ryżu i 150 bezkalorycznej wody

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78025 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766950
Tutaj możesz poczytać trochę na ten temat: https://potreningu.pl/articles/4639/kiedy-nalezy-wazyc-produkty 

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Masa czy redukcja?

Następny temat

Zaczynamy redukcję.

Spalanie
Polecane artykuły