Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Filipovic vs Gonzaga na UFC 70 ?

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 6386

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 815 Wiek 49 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8488
Chodzą słuchy, że Mirko będzie w Manchesterze walczył z Gabrielem "Napao" Gonzagą

http://www.masslive.com/sports/republican/index.ssf?/base/sports-0/117150360445540.xml&coll=1

"That's the most important commitment of my life," Gonzaga said through Alvan, his trainer and interpreter. "Everybody knows (Filipovic) is the No.1 fighter in the world at the moment."

Powiedział mniej więcej tyle: To największe wyzwanie (zobowiązanie ?) mojego życia. Wszyscy wiedzą, że on jest w tym momencie fighterem numer 1 na świecie.

Zmieniony przez - delly w dniu 2007-02-15 16:14:59

Memento mori

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 815 Wiek 49 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8488
szauszaAnonimowy Alkoholik zawalczy z CC,gdy ten bedzie bronil juz pasa
Też tak myślę. Jakby przed osiągnięciem pasa wytłukł wszystkich "gwiazdorów", to później już by nie miał z kim walczyć

Memento mori

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1593 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12549
kto to jest ten Gonzo ? dzięx delly za newsa

z tego co tu widzę to kolejny rywal na pożarcie

http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?FighterID=7306

Zmieniony przez - Kazik86 w dniu 2007-02-15 16:20:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Obecny mistrz świata w BJJ. Porażka z Werdumem przez TKO jednak daje do myślenia ....

UFC Chcą chyba sprawdzić jak Mirko sobie da radę z jednym z najlepszych grapplerów jakiego mają.

Zmieniony przez - delly w dniu 2007-02-15 16:25:56

Memento mori

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1593 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 12549
Myślę że CC znokautuje gonza, mimo że jest dobry grapplerem jak mówisz, to stawiam na CC.

Zmieniony przez - Kazik86 w dniu 2007-02-15 16:31:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 109 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4553
Dobra nowina mysle ze Napao jest teraz jednym z lepszych jesli nie najlepszym w HW w ufc. Aczkolwiek z CC daje mu moze z 30% szans. Zreszta jest chyba tez dobrym uderzaczem skoro trenuje czasami w chute boxe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1149
CC znów zwycięży po niezbyt ciekawej walce, chociaż mam nadzieje że Gabriel "Napao" Gonzaga sprawi mu troche kłopotów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 111
UFC ma naprawde słabą HW w porównaniu z PRIDE...
Macie tutaj krótki HL z jego walki :

Mysle że jest to kolejny koleś żucony na pożarcie i walka znowu roztrzygnie sie w 1 rundzie ;)

"...Każdy ma jakiś plan walki , dopóki nie zostanie trafiony..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 720 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 5006
Mirko da sobie radę. Gonzaga to parterowiec i wystarczy, że CC nie pozwoli na walkę w parterze co jest raczej pewne zważywszy, że ma chyba najlepszą obronę przed obaleniami. Mam tylko nadzieję, że jednak walka będzie bardziej dynamiczna od poprzedniej, a przeciwnik trochę odważniejszy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1149
po tym co zobaczyłem walka zakończy się w pierwszej rundzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale na galach UFC chyba nie można uderzać leżącego kolanami tak? Bo na taką technikę bym stawiał, tak jak Fedor pokonał Colemana. Ale myślę, że Gonzago nadaje się na lewe końskie kopnięcie w łeb, po czym krótkie młócenie w parterze.

Będzie mu ciężko sprowadzić Mirka do parteru, chociaż na tym filmiku widać, że nie boji się podejść i umie to zrobić. Ale czy będzie szybszy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 371 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4804
moze przynajmniej bedzie uciekał w druga strone, to by mi sie w glowie odkręciło
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Fedor Emelianenko - chat

Następny temat

czy ktos moze ma ??????

Spalanie
Polecane artykuły