Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
Szukam filmów związanych z tematyką sztuk walki.
Np. Chłopak dostaje wpierd×l, zaczyna trenować i będąc w szczycie formy mści się na dawnych prześladowcach
Coś w tym stylu :)
Szacuny
175
Napisanych postów
559
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
51806
Shanice
Szukam filmów związanych z tematyką sztuk walki.
Np. Chłopak dostaje wpierd×l, zaczyna trenować i będąc w szczycie formy mści się na dawnych prześladowcach
Coś w tym stylu :)
Najlepsza będzie Akademia Policyjna, cz. 1. Ostatnio ogladałem. Tam występuje taki grubas, Barbara, którego koledzy maltretują. Aż Barbara zapisuje się do Akademii Policyjnej, uczy się walczyć i wykorzystując nabyte umiejętności oraz służbową tonfę spuszcza kolegom przeraźliwy łomot.
Zmieniony przez - KrzyśK w dniu 7/30/2018 5:49:23 PM
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Shanice
Chłopak dostaje wpierd×l, zaczyna trenować i będąc w szczycie formy mści się na dawnych prześladowcach
Z ciekawości, po co Ci takie filmy Pytam bo ja nie mam przyjemności oglądać filmu który jest przewidywalny do bólu. A Ty wręcz szukasz filmów o wiadomym zakończeniu.
Szacuny
2
Napisanych postów
35
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
226
MMA
Shanice
Chłopak dostaje wpierd×l, zaczyna trenować i będąc w szczycie formy mści się na dawnych prześladowcach
Z ciekawości, po co Ci takie filmy Pytam bo ja nie mam przyjemności oglądać filmu który jest przewidywalny do bólu. A Ty wręcz szukasz filmów o wiadomym zakończeniu.
Lubię takie filmy a że znam zakończenie to aż tak mi nie przeszkadza. (jak fajny film to lubię np oglądać kilka razy ;)