...
Napisał(a)
Mam pytanie odnosnie STERYLNYCH filtrow strzykawkowych, czy mozna cos takiego kupic w tym kraju?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a co chciałeś eapa przesączać? :D paprochy nie przechodzą przez igłe? :D
...
Napisał(a)
a po co ci to ?? nie stać Cię na kilka igieł i strzykawek na cyklu ??
...
Napisał(a)
vadim_b1 fine bedziesz robił?
http://www.conbest.pl/1DSL/Shop/default.asp?IDGroup=397&opennodes=[397][398][42]
http://www.conbest.pl/1DSL/Shop/default.asp?IDGroup=397&opennodes=[397][398][42]
...
Napisał(a)
vadim napisz lepiej w temacie na ktory rozmawialismy : igf -1 prawdziwosc srodka , jego przechowywanie , rozpuszczanie , iniekcje ... błedy ktore robi wiekszosc stosujacych..
to ciekawsze
pozdr
mc
to ciekawsze
pozdr
mc
IHS TEAM
...
Napisał(a)
to sie nazywalo filtr whatmana czy cos... spytaj w aptece... albo u weterynarza 

...
Napisał(a)
Marku, akurat jestem w trakcie :).
Co do apteki, myslalem o tym, ciekawe jak na mnie spojrza :). Ta strona (conbest.pl) niestety nie ma sterylnych filtrow. Niesterylne juz sa zamowione , tylko bede musial ich wysterylizowac alkoholem (co niestety nie daje 100% gwarancji) isopropylowym.
Finaplixu nie robie, ale cos bardzo podobnego :).
Co do apteki, myslalem o tym, ciekawe jak na mnie spojrza :). Ta strona (conbest.pl) niestety nie ma sterylnych filtrow. Niesterylne juz sa zamowione , tylko bede musial ich wysterylizowac alkoholem (co niestety nie daje 100% gwarancji) isopropylowym.
Finaplixu nie robie, ale cos bardzo podobnego :).
...
Napisał(a)
whatman to nazwa producenta
potrzebujesz filtrow 0,2 lub 0,45 um
w aptece nie dostaniesz, ale w specjalistycznych sklepach powinni miec
poszukaj innych firm, whatman jest bardzo drogi
i kup lepiej sterylne filtry, sterylizujac je alkohole izopropylenowym stracisz pare ml - filtr starcza na przefiltrowanie tylko kilkunastu ml
potrzebujesz filtrow 0,2 lub 0,45 um
w aptece nie dostaniesz, ale w specjalistycznych sklepach powinni miec
poszukaj innych firm, whatman jest bardzo drogi
i kup lepiej sterylne filtry, sterylizujac je alkohole izopropylenowym stracisz pare ml - filtr starcza na przefiltrowanie tylko kilkunastu ml
...
Napisał(a)
maniac priv
i sorx ze odsiwezam
i sorx ze odsiwezam
...wytężyc wszysatki sily i kolejny rekord pobic..
...
Napisał(a)
Odswiezam
Mam pytanie, z jakiego materialu sa wykonane te sterylne filtry ???
Maja miec membrane wykonana z octanu celulozy ??

Mam pytanie, z jakiego materialu sa wykonane te sterylne filtry ???
Maja miec membrane wykonana z octanu celulozy ??
Let them hate... so long as they FEAR !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku!
Następny temat