Szacuny
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
Panowie proszę o poradę bo stała się ogromna tragedia . Otrzymałem właśnie maila że kurs na ktory byłem zapisany w Pas (30.03.)został odwołany ( za mało chętnych ) nie ukrywam że przez dwa miesiące uczyłem się po 2-3h dziennie i sporo wiedzy nowej nalapalem ( fakt że nie zginie ) miałem już plany i po otrzymaniu uprawnień miałem mieć załatwiona fuchę jako opiekun siłowni mosir ( ciepła fuszka ) więc wszystko przepadło .
Ale jest szansa bo w tym samym czasie robią kurs w fit academy więc papier będzie .
Pytanie tylko czy warto ? Złapie tam jakaś dodatkowa wiedze ? Papier jest jakoś dobrze postrzegany czy typowy papierek jak za byle jaki kurs .Załamany jestem :/
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2019-03-20 07:53:39
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2019-03-20 08:06:17
Szacuny
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
Czyli nie ma znaczenia czy skończę w pas czy w fit academy ? Życie zweryfikuje ?. Nie ma opcji się dogadać bo kierowniczka uparta i muszą być uprawnienia
Szacuny
9152
Napisanych postów
83455
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705605
Nie ma znaczenia . Na tych kursach i tak mało co nowego możesz się dowiedzieć . Tez prowadziłem kursy w jednej ze szkół trenerskiej . Teraz już nie mam czasu na to , zreszta koncepcja prowadzenia kursów dla trenerów gdzie uczy się i j wykonywania ćwiczeń to nieporozumienie . Na kurs trenerski powinni trafiać osoby z kilkuletnim staZem i potwierdzona praktyka przez doświadczonego trenera . Takie kursy to pic na wodę .
Szacuny
34742
Napisanych postów
25139
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282574
Ok. Dzięki Zadzwoniłem do fit academy i uzyskałem informacje że otrzymam wszystkie uprawnienia jak wszędzie indziej oferują. Certyfikat i potwierdzenie z ministerstwa edukacji ( cokolwiek by to znaczylo ) i jedynie oni nie dają legitymacji żadnych a tylko certyfikaty