Witam , mam pytanko odnosnie Fixu do potraw Chinskich Knorra , co o nim sadzicie ? . Jego sklad ma 100gram : wegle-11,2g , bialko-62,8g , tluszcz 5,9g . Masa netto 36 g . Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
do takiego fixu dobrze jest jeszcze dodać posiekane i ugotowane mięso- za***iście smakuje taki fix z piersiami z kurczaka
no i oczywiście spora ilośc białka + węgle z ryżu :)

"aviva, aviva... Włocławek się kiwa...!!!"
...
Napisał(a)
Od bóla możesz zrobić danko z tym fixem, dietki cwiczacych nie sa specjanie urozmaicone, przeciez naszym celem nie jest dogadzanie podniebieniu. Czasem trzeba troche urozmaicic
. Dodanie na stale takich rzeczy do diety oczywiscie nie jest wskazane, ale od czasu do czasu mozna zlamac zasady 

...
Napisał(a)
polecam kulinarne eksperymenty z warzywami i ziołami - zdrowe, proste i tanie
1
...
Napisał(a)
W tym przypadku nie zwracałbym szczególnej uwagi na wartosci odżywcze
chemia i tyle
chcesz to jedz, Twój wybór.

Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
...
Napisał(a)
Czesto nie jedz ale raz na jakis czas jak nie masz pomyslu to czemu nie 

Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
A sos slodko-kwasny z Lowicza? (na 100g: wegle przyswajalne 19,0g, bialko - 0,7g, tluszcze - 0,2g, wartosc kaloryczna 81kcal) Co o tym sadzicie?
...
Napisał(a)
od czasu do czasu mozna zjesc sobie taki sosi ale wazne by miescl sie w bilansie i nie byl to codzienny standardowy posilek... najlepiej zrobic samemu taki sosik poszukac w kasiazce kucharskiej, w necie lub tez przeczytac sklad ze sloiczka i poexperymetowac... ja np. robie sos slodko kwasny... z cebuli pomidory z puszczki papryka 3 kolory pieczrki odrobinka koncentratu pomidorowego bazylja majeranek sol pieprz itd. wazne ze wiem co jem i ile w tym chemia...
1
...
Napisał(a)
syf nie syf, zmakuje za***iscie, szczegolnie jak jestes glodny 

1
tekst roku by Qazar: "h**e sie nie ucza. Matoły j**ane"
moje CKD -> http://www.sfd.pl/temat172029/ moje foty (przed i po redukcji) -> http://www.sfd.pl/temat193733/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!