Jakie będzie kcal sosu w proszku np makaronu z sosem carbonara? Jak obliczyć? Bo jest tam podane kcal na porcje ( z uwzględnieniem makaronu kurczaka itp) a mi chodzi o kcal samego proszku
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przecież porcja takiego fixu to 20-30 kcal, więc wartość pomijalna.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Na opakowaniu produktu powinno być dokładnie podane ile jest to kalorii i składników odżywczych. Myślę, że należy bardziej dokładnie się tego doczytać. Poza tym, jeżeli taki fix ma 30 gramów, to ilość kalorii w nim obecna będzie bardzo marginalna. Nie jest to ilość na którą należy przykładać znaczną uwagę.
Zawsze możesz też poszukać na stronie internetowej producenta, lub po prostu napisać lub zadzwonić do ich biura obsługi klienta. Myślę, że bez problemu uzyskasz informację w kierunku tego ile jest w nim kcal.
Zawsze możesz też poszukać na stronie internetowej producenta, lub po prostu napisać lub zadzwonić do ich biura obsługi klienta. Myślę, że bez problemu uzyskasz informację w kierunku tego ile jest w nim kcal.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!