Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
449
Cześć, szukam ogarniętego fizjo, który specjalizuje się w skoliozach. Mam problem z plecami, a mianowicie mam lewy bark wyżej, prawą nogę krótsza, kolce biodrowe są na różnych wysokościach, chciałbym coś podziałać z tym tematem i nie być zbywanym przez fizjo, że tak już musi zostać i nie można nic z tym zrobić. Możecie kogoś polecić ? Lokalizacja Warszawa
Ps. Zależy mi też, żeby cena była rozsądna, żeby chodzić chociaż 2-3 razy w miesiącu ;)
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
To co się latami działo z naszym organizm nie tak łatwo nieraz odkręcić, ale zawsze mozesz dostać jakieś zalecenia co i jak wykonywać, jak w codziennych czynnosciach postępować by zachować poprawną psioatwę i np po dwóch miesiacach wizyta i ocena postępów
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
38
Sory, że się podepnę, ale czy jesteście w stanie polecić mi jakiegoś fizjo w pobliżu Bielska-Białej? Mój jedenastoletni syn ma poważny problem z 'okrągłymi plecami' i niestety zaczął narzekać na ból. Słyszałem, że odpowiednie ćwiczenia pod okiem doświadczonych fizjoterapeutów mogą znacznie pomóc. Po opiniach znalazłem to fizjoterapeuta bielsko. Ktoś kojarzy? A może po prostu on rośnie i takie bóle mu przejdą. Kazałem mu teraz zwracać uwagę na to, jak siedzi i chce go zmusić do pływania.
Szacuny
2090
Napisanych postów
49893
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
492546
To że jeden bark jest wyżej a drugi niżej nie musi oznaczać że przyczyną jest skolioza ale wymaga oczywiście przeprowadzanie badania, testów i od diagnozy będzie zależne dalsze postępowanie. Częstotliwość terapii 2-3 x w miesiącu powinna być wystarczająca. Odnośnie fizjoterapeuty z B-B wysłałem namiary w wiadomości prywatnej.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
2
Ja długo zmagałam sie z bólem pleców i kolan. Być może przez wykonywany zawód. Szukałam specjalisty, który pomoże rozwiązac moje dolegliwosci, aż w koncu trafiłam do pana Karola Filipa. Szczerze mówiąc to był strzał w dziesiątkę. Bardzo fachowy pan, zna się na rzeczy. Jestem mu bardzo wdzięczna bo bóle naprawde ustały, mogłam w koncu spokojnie spac w nocy i odłózyc leki przeciwbólowe.