Szacuny
12
Napisanych postów
3064
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26602
Ja tylko widziałem :) ale co do wielkosci to nie mam pojecia ... bo przez szybę to wydawało się to nie zaduże ale nie mam pojęcia co i jak najlepiej przejedz sie na jeden trening i tyle i ocenisz pozdrawiam
wejściówa chyba bodajże 5pln była :) nie wiem jak teraz
Zmieniony przez - RynkowskiD w dniu 2007-02-07 21:01:09
Szacuny
0
Napisanych postów
83
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7351
Czesć mieszkam niedaleko i wprawdzie nigdy nie ćwiczylem na siłowni ale czasem zdarza mi się na ściankę w tym klubie chodzić. Interesowałem się też siłownią. Sprzęt jest porządny ale samo pomieszczenie jest trochę ciasne. Pozatym miesięczny karnet kosztuje 100zł z tego co pamiętam to w cenie karnetu masz trenera który tam siedzi podobno 6 dni w tygodniu.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
76
jak siłownia w rudzie śląskiej to tylko MAXIMUS na HALEMBIE , profesjonalny sprzęt , miła atmosfera , do tego czasami można zobaczyć bogdana szczotke , ćwiczy tam równiez mistrz świata seniorów w wyciskaniu na klate :)
Szacuny
1
Napisanych postów
46
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1197
siemka:) ćwiczyłam w Formie więc moge sie wypowiedzieć :D
Siłownia - nienajgorsza fajny trener był z tym że dziwnie mi sie tam ćwiczyło , ludzie jacyś tacy sztywni chociaz zdarzały sie wyjątki :P
Minusem jest t oze mają tylko 2 rowerki i niema bieżni :( Dla dziewczyn mysle ze to znaczace
Ogólnie karnet za 156zł sie opłaca bo jest w tym spinning i rózne formy aerobiku a na koniec mozna jeszcze zaliczyc odnowe biologiczna i czujesz sie boskoo :D Chyba znów zaczne tam chodzić pozdro