Wie ktoś może gdzie można nabyć/zamówić takie plastikowe formy na obciążenie do zalania np.betonem.Widziałem kiedyś takie coś u jednego gościa i bardzo chciałbym coś takiego kupić,bo normalne metalowe obciążenie jest bardzo drogie,trochę kupiłem ale to mi nie wystarczy,a środki finansowe ograniczone. Jak ktoś z was ma to też pisać.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja swoje hantle zrobiłem w zwykłym wiaderku z Castoramy :) kupiłem 2 wiaderka 10 kg, zalałem betonem, wsadziłem pionowo rurki do obu. Poczekałem, az wyschnie i wyjałem "połhantle" :) zalałem 2 raz wiaderka i wsadziłem te "połhantle" zeby sie dorobiła 2 część.
Musisz tylko czyms ustabilizowac te rurki, zeby sie nie ruszały i były idealnie pionowo, jak schnie. A schnie w takim wiadrze ok 3-4 dni, wiec badz cierpliwy, bo sie moze rozwalic wszystko wczesniej. Dołaczam zdjecie swoich.
...
Napisał(a)
Dzięki za odp. przyda się na pewno ale ja trochę zmodyfikuje twój pomysł.Wezmę pasek blachy,zagnę by wyszło kółko w środek wsadzę mniejsze kółko jako wejście na gryf.Gdy o wyschnie wyjmę blaszane kółka i będą krążki.
Dla wzmocnienia w środek włożę jakąś siatkę albo parę drutów i nawet jak popęka będzie się trzymać.POZDRO
Dla wzmocnienia w środek włożę jakąś siatkę albo parę drutów i nawet jak popęka będzie się trzymać.POZDRO
...
Napisał(a)
Myślę, że się nie rozwalą. Ja swoimi ładuję już pół roku i 3mają formę :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
ciekawy pomysl sam sproboje za niedlugo
Zmieniony przez - RynkowskiD w dniu 2007-03-13 06:39:03

Zmieniony przez - RynkowskiD w dniu 2007-03-13 06:39:03
By Animal...
...
Napisał(a)
Zrobiłem 2 hantle po 15 kg kazda. Do tego do kazdej moge dołożyć obciążniki te takie na pasku po 2,5 kg x4 wiec mam regulacje co 2,5 kg :)
Niedługo bede robił cała sztange, ale juz ze zdejmowanymi krążkami po 10kg.
Niedługo bede robił cała sztange, ale juz ze zdejmowanymi krążkami po 10kg.
...
Napisał(a)
tanio 1kg=1zl , jeszcze z 5,6 lata temu kupywalem obciazenie z pewnej firmy ktora wyrabiala akcesoria gornicze po 0,50zl za kg , gdy bym wiedzial ze tak pojdzie w gore to bym chyba z tone kupil
,ale niestety firma upadla 

"Shut the f**k up and train..."
http://www.sfd.pl/search.asp
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!