też mam zamiar spróbować, ale coś czuje że 5-6 caps pojade :)
...
Napisał(a)
3 kapsy trochę pomagają ale przy 1 i 2 żadnej różnicy w zasypianiu nie czułem
...
Napisał(a)
Skład nie jest taki zły chociaż ja zamiast Forsenu firmy Olimp proponowałbym stosować, np. Persen Forte, Tabletki uspokajające Labofarm, albo Valused.
...
Napisał(a)
Wypuszczając produkt na rynek Nasi specjaliści porównywali konkurencję, dobierając optymalny skład.
...
Napisał(a)
@mike321 - też tak mam że poniżej 3 tabletek to raczej nie widać różnicy
...
Napisał(a)
Z każdym ziołowym lekiem tego typu jest tak, że po 1 tabsie zazwyczaj czuje się przyjemne odprężenie i uspokojenie, ale nie czuje się senności, dlatego dowolny preparat tego typu trzeba wziąć zazwyczaj w ilości 2 - 3 tabletek jednorazowo na 30 minut (tak jest z Persenem Forte i Valusedem) przed planowanym pójściem spać - dopiero wtedy oprócz uspokojenia i rozluźnienia pojawia się uczucie senności i łatwiej jest zasnąć.
...
Napisał(a)
ale to jest suplement diety nie porównujcie do leków nasennych.
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Czy przypadkiem z melatoniną nie jest tak, że przyjmowanie melatoniny z zewnątrz blokuje wytwarzanie przez organizm własnej melatoniny w skutek czego później, żeby odstawić melatoninę i móc bez niej normalnie usnąć trzeba robić "odblok" wydzielania własnej melatoniny ?
Czy z melatoniną nie jest tak jak z SAA, że aby organizm wydzielał po cyklu sterydowym tyle testosteronu ile trzeba, to trzeba zrobić "odblok" ?
Czy z melatoniną nie jest tak jak z SAA, że aby organizm wydzielał po cyklu sterydowym tyle testosteronu ile trzeba, to trzeba zrobić "odblok" ?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Cykl masa
Następny temat