Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
56
Witam, mam zamiar zacząć ćwiczenia Freeletics co o nich sądzicie ? Dobre są ? Mam jeszcze pytanie odnośnie trenowania. Czy te serie to jest tak że codziennie 5 serii wykonywać czy każda seria na jeden dzien i sie zaczyna od 50 potem 40 30 itp.
tutaj wstawiam link ; http://freeletics.pl/poczatek/
Szacuny
2
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
23
OzzyMG wyluzuj kolego :)
Co do Freeletics to używam i to działa - mega motywator i daje bardzo dobre efekty.
Wiadomo ze dieta to podstawa ale to chyba tak oczywiste ze nie muszę o tym wspominać.
My Fitness Pal + Freelectic i jedziesz.
ja polecam ten program na kondycje i spalanie tłuszczu najlepiej w połączeniu z programem max out 15\30 insanity.
PS. Jeżeli nie można odświeżać to zablokuj to jako admin.
Zmieniony przez - PremLeeds w dniu 2015-06-02 14:45:57
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jeżeli chodzisz na siłkę to w twoim wieku 3x w tyg jest aż nadto wystarczające. Jeżeli brakuje ci dodatkowej aktywności - zapisz się na jakieś sztuki walki
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dodatkowe angażowanie brzucha (pracuje też podczas wizyt na siłce) są zbędne, a nawet mogą źle wpłynąć na rozwój m.brzucha. Wystarczy jak pod koniec każdej wizyty na siłce zrobisz 1 ćw na brzuch
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
56
Skupiam się tak na brzuchu, ponieważz kluczowy na wakacje jest dla mnie kaloryfer :P Oczywiście do tego wszystkiego dochodzi odpowiednia dieta kaloryczna
Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
56
Dlatego nie będe męczył go non stop, 3 treningi w tygodniu to chyba odpowiednia ilośc. Daje czas mięśniom na regeneracje. Ćwiczenia na brzuch też nie będą jakoś strasznie długie męczące i intensywne, . Nie bede działał według abs czy a6w tylko własne propozycje typu ; 30s plank, 20s spięcia, 20s nozyce, 50 brzuszków, 10x nogi na świece, 10 nogi do siebie.