Jakiś patent na zrobienie batatów bez tłuszczu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Proste, obrać, pokroić, posypać przyprawami i do piekarnika, oczywiscie nie będą chrupkie jak z oleju, ale ja i tak bym dał do miski trochę oleju i je wymieszał i wtedy do piekarnika
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Przepis na przygotowanie frytek bez tłuszczu nie jest jakiś specjalnie trudny. Wystarczy je po prostu przygotować i upiec. Tutaj nie ma jakichś specjalnych tajemnic. Myjemy i obieramy ziemniaki. Następnie kroimy je oczekiwanej grubości frytki. Aby nie sklejały się w trakcie pieczenia, można wrzucić je wcześniej do wody z cukrem na godzinę. Pozbędziemy się w ten sposób trochę skrobii. Oczywiście należy też pamiętać, aby wybierać ziemniaki specjalne do frytek, a nie sałatkowe o wysokiej ilości skrobii. Później można wrzucić na 2min do wrzątku, żeby zblanszować. Suszymy i pieczemy. Oczywiście można pominąć to wszystko i od razu piec.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Tak jak koledzy napisali. Nie ma tu żadnej filozofii. Pieczesz w piekarniku i tyle. Dodając tłuszczu może uda się uzyskać efekt chrupkości.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!