...
Napisał(a)
Witam. W skrócie, wyniki krwi gęsta krew hematokryt i hemoglobina wysoko. Obecnie jestem w szpitalu na upustach krwi. Wszystkie badania podrobów serce, płuca, wątroba, nerki, trzustka, prostata, śledziona Ok. Pytanie bo nie ukrywam że się przestraszyłem czy mogę chociaż raz w tygodniu strzelać 100mg teścia prolongatum z apteki, chodzi o zachowanie libido i dobrego samopoczucia. Co Wy na to.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
nie wykopuj starych tematów , jak chcesz pogadać o krwi tutaj masz cały temat od tego
https://www.sfd.pl/Jak_z_tą_KRWIĄ_na_BOMBIE__podsumowanie_znanych_metod_zapobiegania_nadkrwistości_wtórnej._-t1214510.html
https://www.sfd.pl/Jak_z_tą_KRWIĄ_na_BOMBIE__podsumowanie_znanych_metod_zapobiegania_nadkrwistości_wtórnej._-t1214510.html
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Zrob 2 upusty w ciągu tygodnia plus wlewy parametry szybko się poprawia kolejny po jakiś 2 tygodniach
Pozniej juz raz na 2 miesiące powinno być dobrze
Pozniej juz raz na 2 miesiące powinno być dobrze
1
...
Napisał(a)
Właśnie to robię, a pytanie brzmi czy mogę brać tego teścia? Czy jest sens te 100mg czy sie odblokować i jechać na suplach choć po tylu latach na SAA będzie ciężko z psycha
Zmieniony przez - Bili1976 w dniu 2022-06-02 12:08:12
Zmieniony przez - Bili1976 w dniu 2022-06-02 12:08:12
...
Napisał(a)
100 mg stawiam ze test będzie nisko to moja się to z celem
Ja osobiście skoro zająłeś się morfo bil bym dalej parametry już będą się poprawiać
Masz fajny temat podwieszony o krwi u góry działu
Ja osobiście skoro zająłeś się morfo bil bym dalej parametry już będą się poprawiać
Masz fajny temat podwieszony o krwi u góry działu
...
Napisał(a)
Poczytaj ten temat o krwii. Też miałem mega problemy z krwią. Hematokryt 60%, zator, szpital i te sprawy. Obecnie pilnuje krwi cały czas i w razie potrzeby robię upust. Ważne żebyś nie dopuszczał już do sytuacji takiej jak masz teraz. Czyli jeśli robi się za gęsto, idziesz upuścić. Innego wyjścia nie ma jeśli chcesz pozostać na testosteronie.
1
...
Napisał(a)
Ok przeczytałem temacik spoko, będę się stosował no i właśnie dużo wpierdzielalem wita C i NAC, ok reasumując jaką minalna tygodniowa dawkę testa proponujecie ?
1
...
Napisał(a)
Mówię oczywiście o długim teściu i pytanie do TRTforte jak często robisz badania krwi
Zmieniony przez - Bili1976 w dniu 2022-06-02 16:01:24
Zmieniony przez - Bili1976 w dniu 2022-06-02 16:01:24
...
Napisał(a)
150mg tygodniowo rozbite na 3 iniekcje a najlepiej bić codziennie. Do tego hcg i jak trzeba coś na zbicie estradiolu.
Badania możesz zrobić od razu po upustach ale ja bym poczekał 2 tygodnie aż się wszystko unormuje. Jestem po 4 upustach u teraz czuję się świetnie. Ostatni upust był ponad miesiąc temu, a np po 3 upuście po miesiącu już krew była gęsta i się nie najlepiej czułem
Badania możesz zrobić od razu po upustach ale ja bym poczekał 2 tygodnie aż się wszystko unormuje. Jestem po 4 upustach u teraz czuję się świetnie. Ostatni upust był ponad miesiąc temu, a np po 3 upuście po miesiącu już krew była gęsta i się nie najlepiej czułem
1
...
Napisał(a)
Tak jak wyżej.
Ja biorę OK 130mg tygodniowo. Iniekcje codzienne. Ale można też rzadziej. Krew szczególnie na początku badaj raz w miesiącu i obserwuj jak to u Ciebie będzie wyglądało. W razie potrzeby reaguj.
Ja biorę OK 130mg tygodniowo. Iniekcje codzienne. Ale można też rzadziej. Krew szczególnie na początku badaj raz w miesiącu i obserwuj jak to u Ciebie będzie wyglądało. W razie potrzeby reaguj.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy ma sens Cykl enan co 4 dni 125 mg
Następny temat