Szacuny
216
Napisanych postów
36673
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
115957
Już dzisiaj najważniejszy pojedynek w dotychczasowej karierze Andrzeja Wawrzyka (27-0, 13 KO) - walka o tytuł mistrza świata WBC. Jego rywalem będzie słynny Aleksander Powietkin!
Kto Waszym zdaniem wygra ten pojedynek? Zawodnik Trec Boxing Team, czy może Rosjanin obroni pas?
Szacuny
39
Napisanych postów
3262
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10507
Jak też postawiłem przez pryzmat patriotyzmu na Andrzeja jednak nie wiem czy to jednak nie za głęboka woda i za wcześnie. To jest jednak sport i mam nadzieje, że determinacja i "dobrze przygotowana głowa" jest w stanie pokonać Powietkina na jego podwórku.
Szacuny
6
Napisanych postów
258
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13657
Trzeba sobie w końcu uświadomić, że taki jest niestety poziom polskiego boksu. Szpilka coś mi się wydaje, że dłużej by nie walczył <lol>. Ale wy dalej spuszczajcie się jakich to mamy doskonałych fighterów
Szacuny
19
Napisanych postów
874
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13237
Szpila mialby minimalnie wieksza szanse z tego wzgledu, ze ruszylby na chura do przodu i nie dal sie zepchnac do tak glebokiej defensywy jak wawrzyk. Jednak prawdopodobnie w ktoryms momencie siegnalby go prawym krzyzowym i byloby po walce...
Szacuny
6
Napisanych postów
258
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
13657
Nie dziwi was trochę to , że "wszyscy" bokserzy wagi ciężkiej mają atletyczną sylwetkę, a "fighterzy" od pana Łapina mogliby co najwyżej nosić staniki bo mają takie obwisłe cycole ?:D Waga ciężka zawsze kojarzyła mi się dużymi mięśniami, a nasze "legendy" boksu sztangi to chyba na oczy nie widzieli