...
Napisał(a)
Jak wiadomo GBL,GHB powodują zwiększenie stężenia hormonu wzrostu we krwi jestem ciekawy czy ktoś z was stosował to na cyklach ? jeśli tak to jestem ciekawy dawkowania i różnic w przyroście masy, zaczynam powoli odbudowywać swoją sylwetkę i zastanawia mnie bardzo ten środek aby to przyspieszyć. Proszę o wasze opinie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
glupie p******enie z tym wzrostem gh tyle ci moge powiedziec to tak samo jak bys sobie kupil odzywe ktora pobudza przysadke to wzrostu somki ,i w tym przypadku i w tym to lipa,jedyny pewny srodek do zwiekszenia poziomu gh to czyste apteczne i nie rozmrozone hgh( geno czy omni) co do gibla czy ghb daj sobie z tym spokoj.
...
Napisał(a)
to nie prawda.
GABA jest zdolna do tego
http://www.ergo-log.com/gabagh.html
i popatrz na ibutamoren mesylate, 60% IGF-1 up
wyproboj, dziala jak 2 IU GH dzienne
Zmieniony przez - Archimedes w dniu 2014-07-20 20:34:53
GABA jest zdolna do tego
http://www.ergo-log.com/gabagh.html
i popatrz na ibutamoren mesylate, 60% IGF-1 up
wyproboj, dziala jak 2 IU GH dzienne
Zmieniony przez - Archimedes w dniu 2014-07-20 20:34:53
...
Napisał(a)
Robiłem badania po podaniu GBL, poziom gh w normie.
ale za to na aptetyt to nic lepiej mi się nie sprawdza :)
Ogólnie nie polecam :)
Zmieniony przez - SpAiro_ w dniu 2014-07-21 00:42:22
ale za to na aptetyt to nic lepiej mi się nie sprawdza :)
Ogólnie nie polecam :)
Zmieniony przez - SpAiro_ w dniu 2014-07-21 00:42:22
>> JUICE IRELAND TEAM <<
...
Napisał(a)
ankieta i ankieta... gdzieś pisałem że zaczynam po długiej przerwie jak bd miał czas to się pomierzę i posprawdzam...
...
Napisał(a)
a co do ghb/gbl dużo znajomych mi to polecało bo niby szybsza regeneracja(mniej odczuwalne zakwasy bądź ich brak) występuje wzrost apetytu,masy samopoczucie lepsze i wychodzi dość tanio jeśli chce się tego stosować jako suplementacji, gdzieś badania znalazłem odnoście zwiększania się hormonu wzrostu jak odszukam to wkleję
proszę o sklejenie i postów i o wyrozumiałość w kwestii ankiety(wyniki max podać z przed 2lat czy teraźniejsze ?)
Zmieniony przez - satik w dniu 2014-07-23 01:32:47
proszę o sklejenie i postów i o wyrozumiałość w kwestii ankiety(wyniki max podać z przed 2lat czy teraźniejsze ?)
Zmieniony przez - satik w dniu 2014-07-23 01:32:47
...
Napisał(a)
to nic tylko teraz zamiast saa brac panowie gibla i ghb:) zebada zamknijcie ten temat juz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!