Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
40
Nie wie ktoś przypadkiem o jakiejś siłowni w Gdańsku na którą można chodzić w wieku 15 lat bez pozwolenia rodziców lub opiekunów albo ewentualnie za zgodą pisemną? Byłem dowiedzieć się m.in. w Tiger Gym jednak tam w moim wieku potrzebna jest dorosła osoba towarzysząca przy ćwiczeniach W akademosie zdaje się od 16 roku życia wystarczy zgoda pisemna, a po osiedlowych siłowniach sie nie krecilem bo sporo ich jest i stad moje pytanie ;D Najepiej byłoby gdyby taka siłownia była w okolicach zaspy, albo gdzieś gdzie stamtąd można dosc latwo dojechac np. centrum, wrzeszcz cos w tym stylu. Z gory dzieki ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
111
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3734
a co sądzicie o siłowni "FORFIT studio sylwetki" ??
bo też bym sobie gdzieś pochodził a narazie tylko to mi sie rzyciło w oczy. Może jakieś inne propozycje?
Szacuny
5
Napisanych postów
269
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6104
jak bylem tam na dniach otwartych to koleś mówił że 50 zł za cały miesiąc ale niewiem czy dla uczniów czy dla wszystkich ...
ogólnie ta siłka mała strasznie .
Szacuny
1
Napisanych postów
38
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3668
Przeniosłem się z miesiąc temu do Tiger Gym i muszę przyznać że jestem całkiem zadowolony. Sprzęt bardzo dobry a w godzinach przedpołudniowych 10-13 nie ma tłumów.
W akademosie byłem kilka razy, sprzęt też bardzo dobry ale pełno ludzi i czasami bywa to denerwujące, nie wiem jak jest teraz
Spójnia - dla mnie porażka, sprzęt dość stary i zniszczony, też sporo ludzi, no i szafki w korytarzu ( no ale takie siłownie też mają swój klimat)