Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
418
Napisanych postów
20242
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
171137
Niektorzy po 3 tygodniach notowali i +10 kilo do wagi ciala dawki 100mcg ghrp i 50mg cjc-1295 razy 3.
Minusy to okropne nawodnienie, wraz z obrzekami, z tego co pamietam to wyraznie podbity estrogen.
Ja stosowalem 1 do 2 dawek ghrp i cjc, efekt byl spoko, bralem pod wzgledem regeneracji. Ghrp raczej nikt samo nie bierze, wez tego mixa.
Pozdrawiam.
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
GHRP6 i CJC powodują mocny bloat - pociągniesz wodę. Do tego wywala trochę prolaktynę. Trzeba kontrolować. Lepsze będzie GHRP2 a już najlepiej ipamorelin który nie ma takich skutków ubocznych. Do tego w przypadku GHRP i CJC zwiększenie dawki nie powoduje zwiększenia wybicia HGH/IGF, przy ipamorelinie z badań wynikało, że większa dawka powodowała większy wyrzut GH. Tyle ode mnie
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
Ankieta.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
2. WAGA: 90
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 9
6. DIETA: w miarę dopiero około 6 posiłków zbilansowanych ż małymi odskokami czasami -białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: około 6 cykli i z tego 2 z HGH
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Szacuny
431
Napisanych postów
1940
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
87659
Ghrp6 z cjc bilem przez jakieś 3 miesiące. Odczuwalnie zwiększony apetyt, tak jak koledzy wyżej pisali szybko pociągnęlo wodę i po odstawieniu dolsownie w oczach zeszła.
Odczuwalnie delilatnie lepsza regeneracja, jak spałem po 2 - 3h po nocce w pracy to byłem lepiej wypoczety i jakby stan skóry się polepszyl.
Mam znajomych co biją samo ghrp6 w celu zwiększenia apetytu żeby przejesc czysto wielkie ilości żarcia na masie, osobiście wolę sprawdzonego boldka .
I tak podsumowując coś tam działa odczuwalnie ale chyba za dużo z tym zabawy porównując do efektów
Szacuny
4
Napisanych postów
265
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1370
Prosze nich mi ktoś jeszcze jedną sprawe wytlumaczy ponieważ z hgh sobie poradziłem ale to było 3 lata temu i teraz jak dostalem tego miksa GHRP-6& CJC-1295 razem w jednej ampulce 10mg to nie wiem jak to rozrobic ponieważ wyczytalem na jakimś forum że jak wlejesz w to 1 ml wody to jest 10000mcg a 100mcg trzeba brać na raz czyli 10000÷100=100mcg czyli nie pasuje mi nic bo wszyscy mowia ze jadna ampulka średnio starcza na tydzień a mi tu starczy ma ponad miesiąc bo wychodzi 100 szotów.Dodam tylko że dodałem 2ml wody ale to nie ma znaczenia ponieważ tylko muszę wiecej nabierać ale stężenie jest takie same,prosze o pomoc bo moze coś źle rozumie
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106271
Napisanych postów
378283
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711489
phaeton1
Prosze nich mi ktoś jeszcze jedną sprawe wytlumaczy ponieważ z hgh sobie poradziłem ale to było 3 lata temu i teraz jak dostalem tego miksa GHRP-6& CJC-1295 razem w jednej ampulce 10mg to nie wiem jak to rozrobic ponieważ wyczytalem na jakimś forum że jak wlejesz w to 1 ml wody to jest 10000mcg a 100mcg trzeba brać na raz czyli 10000÷100=100mcg czyli nie pasuje mi nic bo wszyscy mowia ze jadna ampulka średnio starcza na tydzień a mi tu starczy ma ponad miesiąc bo wychodzi 100 szotów.Dodam tylko że dodałem 2ml wody ale to nie ma znaczenia ponieważ tylko muszę wiecej nabierać ale stężenie jest takie same,prosze o pomoc bo moze coś źle rozumie
skoro masz obu 10 mg we flakonie to skoro to podzielisz na 100 to masz 100 mcg obu , czyli za mało bo masz wbijac po 100 z każdego
czyli musisz wbijać ogólnie jednorazowo 200 mcg
to już zostaje 50 porcji , teraz bijąc to min 3 razy dziennie masz na ok 16 dni tego mixa max