Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GHRP-6 & CJC-1295

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 11598

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
Niektorzy po 3 tygodniach notowali i +10 kilo do wagi ciala dawki 100mcg ghrp i 50mg cjc-1295 razy 3.
Minusy to okropne nawodnienie, wraz z obrzekami, z tego co pamietam to wyraznie podbity estrogen.
Ja stosowalem 1 do 2 dawek ghrp i cjc, efekt byl spoko, bralem pod wzgledem regeneracji. Ghrp raczej nikt samo nie bierze, wez tego mixa.
Pozdrawiam.

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 265 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1370
Ok dzięki za wskazówki mimo wszystko spróbuje samo z DAA i DHEA na zmianę plus Creatyna Mono i będę widział czy coś się dzieje po paru miesiacach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1576 Napisanych postów 56736 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 264394
GHRP6 i CJC powodują mocny bloat - pociągniesz wodę. Do tego wywala trochę prolaktynę.
Trzeba kontrolować. Lepsze będzie GHRP2 a już najlepiej ipamorelin który nie ma takich skutków ubocznych.
Do tego w przypadku GHRP i CJC zwiększenie dawki nie powoduje zwiększenia wybicia HGH/IGF, przy ipamorelinie z badań wynikało, że większa dawka powodowała większy wyrzut GH. Tyle ode mnie

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok a można dołożyć do tego INSE i T3 jak nie ma SAA
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1576 Napisanych postów 56736 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 264394
Ankieta.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
2. WAGA: 90
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 9
6. DIETA: w miarę dopiero około 6 posiłków zbilansowanych ż małymi odskokami czasami
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: około 6 cykli i z tego 2 z HGH
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 1940 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 87659
Ghrp6 z cjc bilem przez jakieś 3 miesiące. Odczuwalnie zwiększony apetyt, tak jak koledzy wyżej pisali szybko pociągnęlo wodę i po odstawieniu dolsownie w oczach zeszła.
Odczuwalnie delilatnie lepsza regeneracja, jak spałem po 2 - 3h po nocce w pracy to byłem lepiej wypoczety i jakby stan skóry się polepszyl.
Mam znajomych co biją samo ghrp6 w celu zwiększenia apetytu żeby przejesc czysto wielkie ilości żarcia na masie, osobiście wolę sprawdzonego boldka .
I tak podsumowując coś tam działa odczuwalnie ale chyba za dużo z tym zabawy porównując do efektów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Prosze nich mi ktoś jeszcze jedną sprawe wytlumaczy ponieważ z hgh sobie poradziłem ale to było 3 lata temu i teraz jak dostalem tego miksa GHRP-6& CJC-1295 razem w jednej ampulce 10mg to nie wiem jak to rozrobic ponieważ wyczytalem na jakimś forum że jak wlejesz w to 1 ml wody to jest 10000mcg a 100mcg trzeba brać na raz czyli 10000÷100=100mcg czyli nie pasuje mi nic bo wszyscy mowia ze jadna ampulka średnio starcza na tydzień a mi tu starczy ma ponad miesiąc bo wychodzi 100 szotów.Dodam tylko że dodałem 2ml wody ale to nie ma znaczenia ponieważ tylko muszę wiecej nabierać ale stężenie jest takie same,prosze o pomoc bo moze coś źle rozumie
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jeżeli będę brał 3×100mcg to mam tego praktycznie na 99 dni a to chyba nie możliwe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106271 Napisanych postów 378283 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711489
phaeton1
Prosze nich mi ktoś jeszcze jedną sprawe wytlumaczy ponieważ z hgh sobie poradziłem ale to było 3 lata temu i teraz jak dostalem tego miksa GHRP-6& CJC-1295 razem w jednej ampulce 10mg to nie wiem jak to rozrobic ponieważ wyczytalem na jakimś forum że jak wlejesz w to 1 ml wody to jest 10000mcg a 100mcg trzeba brać na raz czyli 10000÷100=100mcg czyli nie pasuje mi nic bo wszyscy mowia ze jadna ampulka średnio starcza na tydzień a mi tu starczy ma ponad miesiąc bo wychodzi 100 szotów.Dodam tylko że dodałem 2ml wody ale to nie ma znaczenia ponieważ tylko muszę wiecej nabierać ale stężenie jest takie same,prosze o pomoc bo moze coś źle rozumie

skoro masz obu 10 mg we flakonie to skoro to podzielisz na 100 to masz 100 mcg obu , czyli za mało bo masz wbijac po 100 z każdego
czyli musisz wbijać ogólnie jednorazowo 200 mcg
to już zostaje 50 porcji , teraz bijąc to min 3 razy dziennie masz na ok 16 dni tego mixa max

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

peptyd CJC1295 PEGMGF

Następny temat

Izotek

Alldeynn
Polecane artykuły