Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9542
Witam, zacząłem stosować ten specyfik i mam obawy jeśli chodzi o niektóre związane z nim kwestie.
Mam 20 lat, czyli mój organizm jeszcze rośnie "w górę" - czy stosowanie GH Balance tego nie zahamuje? Trudno by środki pobudzające hormon wzrostu sprawiły że przestanę rosnąć, ale intryguje mnie sprawa odstawienia tego - czy kiedy przestane to stosować to przysadka mózgowa będzie wydzielać "za mało" hormonu i w rezultacie wzrostowo się zatrzymam?
Zmieniony przez - MRTWRgeereha w dniu 2017-06-08 09:29:34
Szacuny
158
Napisanych postów
1228
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
180644
Suplementy służą przede wszystkim dla większej wygody i poprawienia komfortu, samopoczucia oraz pro zdrowotne. Żeby mieć efekty to trzeba wiedzieć jak działają i w jakiej sytuacji rzeczywiście warto je brać.
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9542
Ściema? Poważnie? Powiesz coś więcej na ten temat?
Czytałem o składzie, gdzie jest m.in. buzdyganek naziemny czyli ta roślina która może powodować wzrost testosteronu. Wiadomo że to nie sterydy, ale mimo wszystko miałem trochę obaw jesli chodzi o efekty uboczne związane z tym właśnie hormonem, w tym właśnie zahamowanie wzrostu, trądzik etc
Być może z perspektywy profesjonalisty to głupie, ale to jest mój drugi suplement jaki zacząłem stosować i po prostu chcę wiedzieć o nim jak najwięcej
Zmieniony przez - MRTWRgeereha w dniu 2017-06-08 10:14:57
Zmieniony przez - MRTWRgeereha w dniu 2017-06-08 10:17:47
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9542
No cóż no, szkoda, ale jak już kupiłem to szkoda wyrzucić ;) Zwłaszcza że w tych kapsułkach jest trochę kofeiny więc może nie będą one aż tak bezużyteczne :)
Zmieniony przez - MRTWRgeereha w dniu 2017-06-08 11:59:39
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
9542
Ale to nie było tak, że siedzę na tyłku cały czas, zobaczyłem "hormon wzrostu" w reklamie i już uznałem że po samych tabletkach będę wielkim koksem :)
Ćwiczę już kilka miesięcy bez suplementacji (ponad 8 od ostatniego "zjedzonego" opakowania białka) i uznałem, że ponownie moge jakąś wdrożyć - padło na GH Balance i już, a to że trochę bez konsultacji to już moja wina
Zmieniony przez - MRTWRgeereha w dniu 2017-06-08 14:49:43
Szacuny
436
Napisanych postów
2520
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
266183
Ogólnie to przecież już po samym wyglądzie strony promującej widać, że jest to kompletny syf. Osobiście nawet bym tego nie łykał, bo cholera wie co tam siedzi, masz w ogóle konkretny skład i dawkę podaną - tak z ciekawości?
Szacuny
158
Napisanych postów
1228
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
180644
Też bym wolał tego nie łykać bo nie widaomo gdzie to było składane, przez kogo i czy jest wolne od składników niepożądanych, co do wzrostu to masz 20 lat i jeszcze boisz się że nie urośniesz? skoro i tak powinieneś już przestać rosnąć. Jakbyś brał hormon wzrostu, taki działający w formie zastrzyków to urósł byś więcej a nie mniej ale nie w wieku 20 lat, tylko dajmy na to w wieku 12-15 lat. W wieku 20 lat to co najwyżej akromegali możesz dostać i urosną ci kości twarzoczaszki i stopy ale nie po tych tabletkach bo nie działają