Witajcie mam zamiar kupić GH turbo w celu lepszej regeneracji i snu. I tu nasuwa się moje dodatkowe pytanie. Mam obecnie 16 lat czy są jakieś szanse ,że rozbujam hormon wzrostu i pociągnie mnie trochę do góry? Jeżeli tak to na ile cykli muszę zakupić GHT pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Więcej info i opinii znajdziesz tu https://www.sfd.pl/NOWOŚĆ__GH_TURBO!-t687949.html
Jestem na dwóch Dietach, bo na jednej byłbym Głodny.
Niema ludzi normalnych są tylko nieprzebadani.
...
Napisał(a)
Lukeout przeczytałem cały ten temat i odnośnie tego ,że ktoś urósł nic nie znalazłem. Dlatego pytam tutaj czy jest taka możliwość ,że obecny hormon wzrostu który w moim wieku jest bardzo nasilony zostanie rozbujany i są jakieś szanse ,że urosnę ? Pozdro i dzięki za odpowiedź
...
Napisał(a)
Na pewno jakość snu się poprawi a czy pomoże rozbujać hormon wzrostu to poczekaj ktoś z Trec Teamu udzieli ci bardzej fachowej odpowiedzi.
Jestem na dwóch Dietach, bo na jednej byłbym Głodny.
Niema ludzi normalnych są tylko nieprzebadani.
...
Napisał(a)
Ok w takim razie dziękuje ci bardzo i czekam na wypowiedź kogoś z Trec Teamu. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
No ja nie urosłem, być może dlatego, że już za stary jestem na rośnięcie.
Jeśli jesteś w wieku dojrzewania to jest to możliwe ale czy tak będzie ?????
Jeśli jesteś w wieku dojrzewania to jest to możliwe ale czy tak będzie ?????
...
Napisał(a)
być może pobudzi hormon wzrostu jak jeszcze włączysz chrom, melatoninę - ale niestety w wywiadach między innymi z Michałem Karmowskim pt. Zapytaj trenera dowiedziałem się, że Michał był sceptyczny co do tego rozwiązania, ale napewno jest to dobre rozwiązanie na to co pisał Lukeout .
Zmieniony przez - Ukleik w dniu 2012-01-18 14:05:26
Zmieniony przez - Ukleik w dniu 2012-01-18 14:05:26
EJ, MASZ GUMA
EJ, ROBISZ TERAZ MASE
EJ, MOŻE BYŚ POŻYCZYŁ KASE
ŁAP SOGA
DAJ ILE MOŻESZ, NIE ŻEBRAM
...
Napisał(a)
Właśnie przed chwilką kupiłem GH Turbo. Zobaczymy jak to będzie. Pozdro ;)
...
Napisał(a)
Dla mnie GH Turbo jest świetnym regeneratorem. Z myślą przede wszystkim o tym by w pełni wykorzystać sen na remont organizmu po ciężkich treningach.2-3dziennie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
TREC zapraszana na KONKURS MMATV!
Następny temat