nofatukSiema, 17.09 mam termin zabiegu wycięcia gino i wycięcia/plastyki brzucha. Zrzuciłem 40kg. Jaki jest szacowany czas powrotu do pierwszego ruchu? Od jakiego ruchu zacząć (oprócz spacerów) thx
Wszystko zależy od chirurga.Pytaj jego.
Ilość wyświetleń tematu: 2234616
nofatukSiema, 17.09 mam termin zabiegu wycięcia gino i wycięcia/plastyki brzucha. Zrzuciłem 40kg. Jaki jest szacowany czas powrotu do pierwszego ruchu? Od jakiego ruchu zacząć (oprócz spacerów) thx
Nystejak się spisuje ta kamizelka uciskowa od Dr.Rylskiego? jaki to materiał ? bo tak myślę że jak mamy ją non-stop nosić przez 4 tyg minimum to jak ją prać ? przecież normalka że człowiek się poci a taka kamizelka jak przesiąknie takim potem to będzie niemiło pachnieć. Dlatego zastanawiam się czy nie kupić drugiej specjalistycznej aby mieć na zmiany.
RadronCześć, jestem drugi dzień po zabiegu usunięcia ginekomastii. Pytanie odnośnie kamizelki uciskowej - czy ktoś z was dostał informacje, że nie jest konieczne noszenie jej? Mam założone szwy samo wchłanialne, w dzień zabiegu założyli mi tylko dreny + opatrunek i bandaż elastyczny a dziś już jestem tylko w samym opatrunku. Ktoś miał podobna sytuację? Raczej większość forumowiczów z tego co wyczytałem dostało zalecenie nosić kamizelkę przez minimum miesiąc - stąd te pytanie.
Nasz sklep
Mega promocja