Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GINEKOMASTIA cz. 4

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2234375

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 589
Mały ref troszkę nie korzystne zdj wrzuciłem wyżej

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Wiek 45 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1834
Sh4rck
@Benedykt79 mi wykonywał operację Massimiliano Leporati :)

@Sh4rck Czy on na wizycie wykonuje USG ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 52 Wiek 5 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 919
@benedykt79 nieee, musisz sam zrobić, ale jak chcesz to możesz na lajcie umówić się w klinice na usg i możesz zrobić badania wszystkie u nich za jednym zamachem :P w środę jadę na wizytę kontrolną to mogę zapytać jak chcesz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Wiek 45 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1834
@Sh4rck zapytaj plizzzz. Generalnie ja robiłem w Warszawie w innym miejscu (Szpital Damiana) niemniej jednak mam zastrzeżenia i wątpliwości. Chciałem się skonsultować, dlatego też zależałby mi na tym żeby wszytko w jednym miejscu ogarnąć. Coby nie było, że gdzieś inny lekarz pomyli się z USG i cała wizyta tak naprawdę w plecy. Tak, że jak możesz to zapytaj czy można wszystko u niech załatwić jednym zamachem.

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/GINEKOMASTIA_cz._4-t1054202-s619.html#post-19815299 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 51
Witam. Miałem miesiąc temu wykonany zabieg usunięcia ginekomastii u dr Rylskiego. Usunięte były cale gruczoły plus modelowanie klatki. Ja dużej ginekomastii nie miałem i tez nie jestem osobą mega grubą, ale usunąłem dla świętego spokoju. Nosiłem miesiąc kamizelkę, po 14 dniach miałem zdjęte szwy i od tego czasu codziennie masuję sobie klatkę po kilka razy dziennie. W trakcie noszenia kamizelki bardzo mnie bolała lewa strona klatki. Prawdopodobnie przez to ,że kamizelka była ciasno zapięta, ale tak zalecił doktor. Od samego początku jak zdejmowałem kamizelkę do mycia co 3 dni na prawej stronie klatki miałem kilka bardzo twardych i bolesnych miejsc. Dr mówił, że to obrzęk więc się tym nie przejąłem, ale już jest miesiąc po i o ile bolesność jest mniejsza to te miejsca nadal są twarde i przy ruchach bardzo ciągnął. Jak zrobię odwodzenie w prawym barku to mam taką twarde i naprężoną pręgę która bardzo ciągnie i boli. Po lewej tego nie ma a przynajmniej nie aż tak bardzo. Po zabiegu i w trakcie rekonwalescencji nie przeciążałem się i stosowałem do zaleceń. Czy ktoś miał doświadczenie z czymś takim? Ktoś ma pomysł co to może być?Czy to zejdzie? Czy jednak zrosty się pojawiły i nic z tego nie będzie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 36
Witam
Pare lat temu miałem na nfz zabieg usunięcia ginekomastii - mam problem bo jeden sutek ma wklęśnięty bardzie wycięta była pierś lewa i pewnie dlatego się zapadł po za tym obie piersi przy podniesieniu rąk do góry się zapadają mieliście może taki problem ? co z tym zrobić -najbardziej przeszkadza mi ten sutek wklęśnięty ..

Zmieniony przez - tomasoo w dniu 2021-11-17 00:03:44

Zmieniony przez - tomasoo w dniu 2021-11-17 20:17:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 6 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 124
Faktycznie zapadnięty jak diabli w klinice Ambroziak mogą ci pomóc tylko kasa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 52 Wiek 5 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 919
@Benedykt79 możesz wszystko robić w klinice ambroziak, ale wcześniej musisz zadzwonić i załatwić termin i powiedzieć że chciałbyś wszystkie badania zrobić w klinice ambroziak :), od siebie mogę polecić klinikę ambroziak na piaseczno, ul. młynarska 2a. Ja miałem tam zabieg i wszystkie wizyty, konsultacje itp, jeśli zależy Ci żeby zrobił to Leporatii to musisz zadzwonić i powiedzieć, aczkolwiek jak byłem na zdjęciu szwów w czwartek, to doktor leporatti dopiero będzie w połowie stycznia bo ma dużo zabiegów, we włoszech itp, ale jak pisałem, jak Ci bardzo zależy na zaj**istym ogarnięciu to Leporatti :D (jak nie umiesz języka angielskiego to na wizycie będzie tłumacz, także na lajcie)
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 36
dzięki trochę daleko a i cena zaporowa będę szukał żeby chociaż ten sutek wyciągnąć i raczej ślask , małopolska ..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 127
Sh4rck można wiedzieć całkowity koszt jaki wyszedł ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Obwisła skóra po odchudzeniu [mężczyzna]

Następny temat

problemy po cyklu

Alldeynn
Polecane artykuły