Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
596
Cześć. Dla ludzi którzy śledzą wątek, kogo tutaj się poleca z Wrocławia? Jakie opinie są o dr Tuchendlerze? I po jakim czasie mogliście wrócić do treningów i w miarę normalnie żyć?
Zmieniony przez - hagier1989 w dniu 2022-05-29 23:18:16
Szacuny
2
Napisanych postów
93
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2954
Paweł tuchendler ma bardzo dobrą opinię, widziałem filmik na yt pokazywał na gościu jak mu wyciął gino i efekt był zaj**isty ,nie było nic widać że było coś robione.
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
596
Mówisz o tym kulturyście? Ale ten gość miał bardzo małe gino. Wolałbym się dowiedzieć od kogoś z pierwszej ręki kto tam robił, czy poleca. Filmik na youtube to ja nawet mogę nagrać i powiedzieć że zaj**iście wycinam :)
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
394
W kwietniu miałem zabieg u Dr Pawła Tuchendlera i mogę powiedzieć że bardzo kontaktowy i konkretny lekarz. Doświadczenie też duże posiada w związku z dużą ilością usuniętych gino. Szybko i sprawnie w znieczuleniu ogólnym. Anestezjolog mistrz świata rozwalił mnie swoim podejściem w sumie na plus. Na pewno trzeba redukować tkankę tłuszczową żeby osiągnąć dobry rezultat. Po miesiącu wróciłem do normalnych ćwiczeń. Ale po zabiegu nie miałem praktycznie żadnych siniaków.
Szacuny
2
Napisanych postów
93
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2954
Ja właśnie jestem parę dni po zabiegu u rylskiego,miałem małe gino,dziwny był ten zabieg, nawalał łapami po mojej klacie że aż podskakiwałem na tym stole ,siniaków miałem sporo i bolała mnie cała klata ,zobaczymy jaki będzie efekt ale średnio mi sie to widziało
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
596
Pab1234
W kwietniu miałem zabieg u Dr Pawła Tuchendlera i mogę powiedzieć że bardzo kontaktowy i konkretny lekarz. Doświadczenie też duże posiada w związku z dużą ilością usuniętych gino. Szybko i sprawnie w znieczuleniu ogólnym. Anestezjolog mistrz świata rozwalił mnie swoim podejściem w sumie na plus. Na pewno trzeba redukować tkankę tłuszczową żeby osiągnąć dobry rezultat. Po miesiącu wróciłem do normalnych ćwiczeń. Ale po zabiegu nie miałem praktycznie żadnych siniaków.
Szacuny
1
Napisanych postów
50
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
596
Co do tej kamizelki to ile się ja nosi? Rozumiem, że nie można się myć wtedy nawet. W lecie to będzie jakaś masakra. Zastanawiałem się czy nie robić teraz czy lepiej poczekać do jesieni.