Szacuny
8
Napisanych postów
50
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
627
Jasne ,warto zostać pod obserwacja chociaż jeden dzień. U rylskiego z tego co pisaliście to od razu po zabiegu idzie sie do domu i bez zmiany opatrunków przez dwa tygodnie ? Dziwne ,kto się na takie coś godzi.
Ja się rozglądam za czymś w Warszawie, jest kilka klinik ,ale nie wiem którą wybrać.Pełna opieka jest w każdej klinice ,nie ma takiego czegoś,że się chodzi w jednych opatrunkach przez dwa tygodnie. Ale podchodzę do sprawy na spokojnie ,nie chce niczego później żałować.
Szacuny
8
Napisanych postów
50
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
627
Klinika fabskin z warszawy ma dużo pozytywnych opinii, na stronie pisze zabieg gino 10k ,ciekawe może by tam spróbował, ale to też w ciemno, bo nie wiadomo dokladnie jak robią taki zabieg
Zmieniony przez - MaciasOlsztynek w dniu 2023-03-16 21:18:30
Zmieniony przez - MaciasOlsztynek w dniu 2023-03-16 21:20:32
Szacuny
4
Napisanych postów
34
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2591
Macias, na "stół" nie kładziesz się na pierwszym spotkaniu, tylko najpierw spotykasz się na konsultacjach z lekarzem, który ma przeprowadzić zabieg. O wszystko możesz spytać.
Należy dobrze przygotować się do takiego spotkania, najlepiej z wcześniej przygotowaną listą konkretnych pytań do zadania, żeby coś nam nie umknęło. Lekarz z pewnością wszystko wyjaśni.
Zmieniony przez - Piotr1972 w dniu 2023-03-17 05:30:30
Szacuny
1
Napisanych postów
17
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
119
Szukam dobrej kliniki kasa nie gra roli może być zagraniczna myślałem wcześniej nad Selmedic jednak po przestudiowaniu tego forum i znanego lekarza myślę że większość pozytywnych ich opinii to feik czy ktoś na tym forum może przedstawić konkrety czyli zd jak się goi krok po kroku bo coraz bardziej wątpię w zabiegi tego typu
Szacuny
16
Napisanych postów
261
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
5073
Dużo zależy od profesjonalizmu i sprzętu na którym zabieg się przeprowadza jak chcesz to na priv prześlę ci hisorię mojego zabiegu chociaż jest całkowicie nie udany