Szacuny
3
Napisanych postów
208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2305
Przez jaki okres czasu miała guzy ??? Pytam bo od kilku miesięcy mam takiego guzka małego. Nie powieksza się, czasami czuje jakby był mniejszy, ale to nie zminia faktu, ze ciągle jest. Pierwszy raz się z czyms takim spotykam i stąd moje obawy
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Poszła do jednego, to jej wpierał że to są kości i że tak ma od urodzenia.. i już więcej tam nie poszła. Inny lekarz zapisal coś ale już nie pamientam co i w tydzien znikło.
Szacuny
2
Napisanych postów
233
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6203
mi własnie w przeciągu tygodnia znikły te guzy, ale napewno są to węzły chłonne, tak mi lekarz powiedział, a tak na marginesie to dzisiaj byłem na badaniach w związku z tymi guzami i w środe powinny byc wyniki, takze napisze co i jak
Szacuny
2
Napisanych postów
233
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6203
siemka, byłem dzisiaj u lekarza i wyniki wypadły bardzo dobrze tzn. krew w porządku i mocz tak samo, lecz lekarz stwierdził ze dalej mam powiększone węzły chłonne.
w badaniach tez wyszło ze mam podwyższone ob dlatego skierował mnie na nekromorfologie czy coś takiego
dlatego te guzki to powiększone węzły chłonne które powstały w wyniku jakiegos stanu zapalnego
Szacuny
3
Napisanych postów
208
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2305
Również mam tylko po jednej stronie taki guzek. Istnieje od dobrych kilku miesięcy i nie chce znikać. Nie jest może wybitnie twardy, tym bardziej duzy, ale jest. Pytanko. Czy tego typu guzy mogą być skutkiem intensywnego wysiłku fizycznego ( siłka ) ???