Ponieważ mam kilka kg do zrzucenia i planuje tego dokonac między innymi z pomocą treningów interwałowych takie coś miałoby sens. Więc jesli ktoś korzystał z tego prosilbym o opinie :)
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
13
Na chwilę obecną też mogę go polecić :D W końcu zdecydowałem się na zakup i nie wyobrażam sobie żadnego treningu bez niego. Ja go nawet używam do odmierzania czasu pomiędzy seriami (nareszcie ćwicze zgodnie z czasem! :D )
Szacuny
1
Napisanych postów
215
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2580
"Podobno świetne to jest, najlepsi instruktorzy fitness polecają"
Ponieważ są sponsorowani przez Gymbossa. Urządzenie samo w sobie jest dość prostej konstrukcji, zrobione ze słabego plastyku. Podejrzewam, że twórcy płacą za support z Chin jakieś 1,5 dolara za sztukę. Cena jest kosmiczna, ale rozumiem, że trzeba się liczyć z przelicznikiem amerykańskiego dolara, z którego pochodzi owy pomysł.
Osobiście wystarczy mi timer-aplikacja na komórkę, ale gdyby taki Gymboss był w ludzkiej cenie (25-35 zł) to bardzo chętnie bym się w niego zaopatrzył.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
291
Pewnie, zgadzam się z przemówcą,to jest troche za droge.Na rynku jest mało urządzeń tego typu i stąd ta cena.Patrzyłem na amerkańskiej stronie to też trzeba dać 20$.Tempomierz w stoperach spełnia terz taką role ale też kosztuje z 90 złUrządzene jest proste w obsłudze,tylko ta cena,too high.