Jak w temacie, szykuje sobie redukcje ze scorchem oraz przedtreningowo WF + PW z Controlled. Bardzo źle znoszę redukcje jeśli chodzi o sen, zasypianie. Co wybrać aby poprawić jakość snu, ułatwić zasypianie?? Dodam że nie pytam o suple typu Comatose z Alri, myślę nad tymi trzema wymienionymi w temacie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
gaba pomaga ogolnie
ja ostatnio łykam 5-htp dobra zabawka, dodatkowo działa lekko antydepresyjnie.
Na redukcjach przy niskim poziomie kcal, duzej ilosci spalaczy, łatwo złapać doła.
ja ostatnio łykam 5-htp dobra zabawka, dodatkowo działa lekko antydepresyjnie.
Na redukcjach przy niskim poziomie kcal, duzej ilosci spalaczy, łatwo złapać doła.
...
Napisał(a)
GABA jest to kwas aminomaslowy jest on transmiterem hamujacym, to tyle z fizjologii.
jesli hamuje przeplyw impulsu nerwowego czyli nie powoduje pobudzenia, analogicznie mowiac uspokaja czyli umozliwi lepsze zasniecie.
Dudek ma depresje
Zmieniony przez - BartoO w dniu 2010-02-27 11:32:57
jesli hamuje przeplyw impulsu nerwowego czyli nie powoduje pobudzenia, analogicznie mowiac uspokaja czyli umozliwi lepsze zasniecie.
Dudek ma depresje

Zmieniony przez - BartoO w dniu 2010-02-27 11:32:57
...
Napisał(a)
Jak wyzej, 5-htp w moim gronie najbardziej polecany. Jak nie masz ograniczen finansowych mozesz sprobowac polaczyc Gaba z melatonina.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat