mam 184 cm wzrostu i waze 71 kg. Chcialbym przyjac na wadze i polecono mi Gain Bolic 6000. Co wy o tym myslicie? Sa lepsze? Jak tak to jake? Prosze brac pod uwage ze mieszkam w Niemczech, fajnie by bylo poprostu opinie i jak macie jakies pepsze to jego imiona! Dzieki
...
Napisał(a)
Witam,
mam 184 cm wzrostu i waze 71 kg. Chcialbym przyjac na wadze i polecono mi Gain Bolic 6000. Co wy o tym myslicie? Sa lepsze? Jak tak to jake? Prosze brac pod uwage ze mieszkam w Niemczech, fajnie by bylo poprostu opinie i jak macie jakies pepsze to jego imiona! Dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Gain Bolic 6000 to jeden z gorszych IMO produktów.. zastanów się nad WPC +węgle .. sam dopasujesz proporcje pod swoje potrzeby
[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
WPC+Carbo lepiej cenowo i możesz sobie dopasować dawkowanie według własnego zapotrzebowania
To, że mieszkasz u Helmutów i grubych Helg nie oznacz, że nie możesz dostać produktów z Polski. Prawie każdy sprzedawca robi wysyłkę za granicę
PzDr
To, że mieszkasz u Helmutów i grubych Helg nie oznacz, że nie możesz dostać produktów z Polski. Prawie każdy sprzedawca robi wysyłkę za granicę
PzDr
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o smak to czekolada miazga, jeden gainer mi tylko bardziej smakował od tego
...
Napisał(a)
Mutant17Gainerator jest dobry smak bdb
Świetne kryterium wyboru odżywki, to może lepiej zainwestować w kebaby/pizze - smakowo wyjdzie najlepiej
A na poważnie to gainerator jest lepszy od tego co wymieniłeś na początku ale tyłka nie urywa. Zaledwie 20 g białka na 70 g marnej jakości węgli. Piszą, że jest rzekomo wzbogacony o zdrowe tłuszcze co by było nawet OK - gainer by tak szybko nie podnosił poziomu cukru we krwi i nie powodował wyrzutów insuliny, niestety jest ich zaledwie 2 g na porcje czyli tyle co nic ;)
Skoro mieszkasz w DE to proponuję kupić jakiś "zachodni produkt" bo wątpię czy dostaniesz tam produkty Olimpa w "naszej cenie" która i tak już jest przesadzona. Ja bym brał albo Scitec Jumbo - na chwilę obecną wg. mnie najlepszy gainer albo MHP Up Your Massa - świetnego BULKa na bazie na prawdę porządnego kompleksu węglowodanowego i dodatku zdrowych tłuszczy w tym oleju MCT, jedyne co w nim może boleć to domieszka białka sojowego co śmiem twierdzić nie ma większego wpływu na jakość odżywki z racji, że BULK od MHP ma w porcji w sumie 23 g BCAA w tym 9 g Leucyny a chwalony przez poprzednika "Gainerator" mimo zastosowania w nim białek pochodzenia zwierzęcego ma zaledwie 4880 mg BCAA z czego nieco ponad 2 g Leucyny co jest dość żałosnym parametrem jeśli chcemy wbić masę mięśniową a mamy dość mało budulca, poczytaj (jeśli nie słyszałeś o tym) o anabolicznych właściwościach Leucyny ;)
asgard88Jeśli chodzi o smak to czekolada miazga, jeden gainer mi tylko bardziej smakował od tego
No trudno, żeby przy 33 g cukru na porcje gainera jeszcze dodatkowo źle smakował. Ale na serio to jeden z najbardziej dziadowskich gainerów jakie znam (no, nie licząc wynalazków megabola). Bo na 80 g wątpliwej jakości węgli prawie 34 g z nich to cukry proste W dodatku na taką bombę cukrową dodatek białka jest żałośnie niski - 15 g a gainer ma w składzie monohydrat kreatyny co może wpływać na jeszcze niższą faktyczną zawartość białka w porcji (bo dodatek mono w tanich odżywkach często wychodzi na badaniach jako białko a jeśli Olimp wliczył tą kretę do puli białka to daje nam...15g-1,5 g= 13,5 g białka na porcje, to już chyba lepiej owsiankę zmixować z mlekiem a będzie miało to więcej białka xD) no i profil aminokwasowy potrafi rozśmieszyć, otóż Gain Bolic 6000 ma 1.25 g Leucyny na porcje! To ma być masówka? No chyba, że celem spożywającego jest się klasycznie podlać fatem.
Zmieniony przez - Siarzefski w dniu 2014-04-07 00:51:01
Następny temat
wpc
Polecane artykuły