Szacuny
1
Napisanych postów
33
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
133
Witam chodzi mi o zbudowanie jak najszycbiej masy ciała plus doobra odpowiednia dieta chcialem sobie pomoc dobrym gainerem co polecacie z tych trzech:
gain bolic 6000 oimp mass 3xl
vitalmax pro gainer 2 ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co nagle, to po diable
Wypełnij ankietę i powiedz, co jesz
Wymienione gainery mają sporą wartość energetyczną w porcji, czyli uzasadnieniem dla ich spożywania byłoby bardzo duże zapotrzebowanie na kalorie
Co jak sądzę po tonie i konstrukcji pytania u Ciebie nie ma miejsca
Ale mogę się mylić, więc wrzuć więcej info o sobie
Szacuny
1
Napisanych postów
33
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
133
Strasznie ciezko mi przytyc nie chodzi mi moze o zdobycie masy miesniowej lecz bardziej na nabraniu masy ciała,,, jem po troche a czesto niepotrafie sie opchac na zapas. gainerkiem chcialbym sie wspomagac po posilkach
Szacuny
158
Napisanych postów
1228
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
180644
Zwieksz liczbe tłuszczu,weglowodanów o białek w diecie to szybko przytyjesz. Jak mimo wszystko chcesz spróbować gainera to Mass Acceleration od all choć jest to leczenie symptomów a nie przyczyny problemu
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12447
Napisanych postów
161899
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240292
kajtek 123
Witam chodzi mi o zbudowanie jak najszycbiej masy ciała plus doobra odpowiednia dieta chcialem sobie pomoc dobrym gainerem co polecacie z tych trzech:
gain bolic 6000
oimp mass 3xl
vitalmax pro gainer 2 ?
z tych 3 produktow vital 2, jednak osobiscie bym sprobowal podbic kaloryke posilkami konwencjonalnymi, a gainera dal ewentualnie po treningowo TYLKO
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ile ważysz? Masz jakiś problem z apetytem albo przyjmowaniem posiłków? Coś takiego wyłania się z Twoich wypowiedzi...
Nikt nie każe Ci się opychać, jak sam to ująłeś, wystarczy odpowiednio zbilansować każdy posiłek. Tak żeby nabijanie kalorii przebiegało naturalnie i z pożytkiem dla Ciebie.
Przy niskiej wadze - może będzie trzeba wprowadzić relatywnie niewielkie zmiany w jadłospisie.
Ale do tego musisz podać nam więcej info o sobie
Szacuny
158
Napisanych postów
1228
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
180644
najefektywniej nabijać kalorie imo na tłuszczach bo 1g to 9 kcali nie ma problemów że nie możesz ich wcisnąć np. łyżka oleju albo garść orzechów do każdego posiłku spowoduje kilkuset gramową nadwyżkę kalorii bez żadnego wysiłku
Szacuny
1
Napisanych postów
33
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
133
mam 22 lata 180cm i waze 62kg ,, jedzenie przychodzi mi z trudem najgorzej z rana do 10 zas juz wchodzi lzej. Jak jest dzien zjem duzo ale mam dni ze jadam mało i szukam pomocy w gainerze jako uzupelenienie jedzenia ? czy to dobre wyjscie wogóle?
dodam jeszcze ze niemoge cwiczyc poniewaz jestem po operacji i przez rok zero dzwigania..