Co myslicie o tym gainerze skladowo? Poraz pierwszy bede bral gainera jestem po grypie tydzien choroby straszne spadki prawie 5 kg dalej slaby apetyt prosze was o porade akurat mam go w dobrej cenie czy inny bedzie lepszy??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to taki bulk bardziej. sklad oki. jak masz w dobrej cenie to bierz 

when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
bulk czyli pol na pol bialka i wegli w skladzie. natomiast gainer bedzie mial ok 20% bialka i 80% wegli w skladzie. takie produkty dobiera sie pod braki w diecie, tak wiec to Ty musisz wiedziec czego Ci brakuje
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
Tak po skladzie wegli potrzebowalbym jesc dwie porcje co dawalo by mi tez lacznie 100g bialka ja potrzebuje 200 to szamie dwie piersi po 200g i dzienny limit zaspokojony chociaz 3razy 100 gram ryzu to 50g bialka czyli musialbym zmiejszyc wage piersi? Czy lepiej jak kupie geinera 80g i zostawie to bialko w spokoju
...
Napisał(a)
Jak ty chcesz pierś kurczaka zmniejszać na rzecz gainera to nie w tą stronę. Najpierw dieta i potem sprawdzasz ile czego brakuje, aha brakuje 20g białka czy tam 50g węgli to tyle s odzywki dajesz ale nie tak by połowa zapotrzebowania na białko z gainera pochodziła
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!