Mam okolo 2 lata przerwy w cwiczeniach (troche w miedzy czasie zrywami cwiczylem). Kiedys mialem boski brzuch, nie za mocno umiesniony, ale bylo go ladnie widac przez cienka skore. Niestety 2 lata zrobily swoje i teraz moje miesnie sa przykryte 1-2cm warstwa sadelka :( . Od 2 miesiecy ostro sie wzialem za siebie, tz :
- tygodniowo 800-1000 bszuszkuf, zwykle ~300 na dolne partie (pelne) i 600 na gorne (spiecia)
- dieta z bilansem ujemnym (niestety glownie oparta na weglowodanach)
Niestety jestem dupa i do tego wszystkiego obrzeralem sie ryzem :), tak wiec brzuch sie nie spalil za to czuje ze jest silniejszy (i coraz wieksze sa miesnie). Nie bardzo mi o to chodzilo :). Po przeczytaniu atlasu i przewertowaniu postow postanowilem nieco zmienic program.
- dieta tluszczowa, tz chce wyeliminowac weglowodany z jadlospisu.
- mniej powtorzen, ale dokladniejsze z oporem w ruchu powrotnym.
- brzuszki lezace zemienilem na spiecia na drabince 20x5 serii 2x w tygodniu
- 2x 30-40 minut aerobow tygodniowo (stepper)
Dodam ze poza brzuszkami cwicze jeszcze biceps (tylko biceps, 2x w tygodniu 4-6 serie 12-6 podciagniec na drazku). Postanowilem sie troche wyrownac - kiedys jak glupi tylko klatka i klatka, tricepsy, nogi .. klatka :). Przez to jestem troche nie wymiarowy :) widac to po cyferkach w profilu.
Z gory dziekuje za opinie. Najbardziej zalezy mi na komentarzu odnosnie tej diety tluszczowej, bo nie usmiecha mi sie za miesiac wazyc znowu 80kg (a tak bylo 2 miesiace temu

Ps: jak zmienic zdjecie w profilu ? tz to co jest na forum a nie klubowym ? :/
Life is O/C
Zmieniony przez - RusH w dniu 2002-08-30 14:30:41
RusH //
http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=352019
"RusH is a major pain in the ass !" said anonymous Lady.
RusH declined to comment on his Anal fetish.